Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
partiarcokból loptam, szerintem dögös, jó lábai vannak és helyes arca

[/cserf][/fülünyúl]

Molnibalage
Igen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sabcsee

kaka

PíszLávJuniti
ez igencsak jó 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

a férfiak harmadának nincs is foga!

Ramadamammy rapidrandi

de hát nem csak ez.....saját magukon nem érzik? fõleg nyáron........én mostanában ebben a melegben hálát adok minden csepp vízért amivel lezuhanyozhatok. ez undorító.

a Larousse Enciklopédia megadja a választ: a francia férfiak harmada soha nem mos fogat

elég magyarázatnak szted? 😄
és a franci ffiak vajon mért nem érzik? meg hát ot lerakodik egy csomo baci meg mindenw szar, kis evolucio fog elindulni 2 hét alatt, abba belenyalni felér egy gyomorrontással kb

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

<#wow1>

és még minket néznek elmaradottnak!

francois
Hát én éltem Fro-ban, amúgy igaz, hogy nem túl igényesek, defakto mocskosak, de amikor hazajöttem Pestre nem sok különbség volt így szagban 😊

AntiHero
<#gunyos1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

autoszimulator
ha fiú vagy akko saját magadról is terjeszted, ha csaj, akkor meg anyád

.: mobilize.hu :.

errõl hallottam én is, de nem hittem el.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

ates84
Hát egy kibetonozott édesvízû tavat én sem hasonlítanék egy tengerhez. (Bár a tv-ben nagy divat azzal jönni, h a Balaton jobb mint az Adria - na persze, a MÁV is van olyan jó mint a TGV. Elvégre vonat mindegyik.)

van vegYvédelmi rucid?mert akkor mehetünk<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Cipruson sem ismerik a leves fogalmát, amikor hozzánk jött egy csoport, állandóan levest zabáltak 😄
(a Balatont pedig egyszerûen nem tartották fürdésre alkalmas dolognak 😄)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gyerünk, csináljuk meg! <#hehe><#hehe><#hehe>

szerintem ha bekukkantanánk pár Magyar koleszba, látnánk ottis "csodákat".<#pardon1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szucsy89
1hétig voltam Franciaországba és a lent írtak nagy része igaz...bár a család akinél voltam normális volt de pl levest tényleg nem ettem😄
salátát adtak salátával:S
mikor elmentünk a mekibe csak néztek h már a 3.big macet tolom be😛DD

on
Voulez-vous coucher avec moi? <#zavart1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ezt akartam en is irni hogy multkor tobben is mondtak vameik topikba vagy a nemetekre vagy az osztrakokra de ugy tom nemetekre hogy azok nem furdenek 😄 ugyan igy 1-2 hetente😄
bens
jól áll neki a távolság

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

részemrõl nem baj, ha dohányzik.......de cigivel ne fotózkodjunk, ez alapszabály

szép <#szomoru1>

amúgy.......képt a húgodról😄

offkorz
😊

Sadist
Bizony, nem csak a balkánon lehetnek kevésbé igényesek. Jópár éve német cserediák táborban sem vitték túlzásba a németek a fürdést.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Én maradok a kijelentésemnél 😛
offkorz
bazmeg :😄SAS😄
akkor kovászos uborka szagúak a francia nõk odalent.köszönöm a felvilágosítást.oda se megyek,és francia nõ sem kell :-|

Molnibalage
Ez komoly? Atyaisten...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ott a helyem, az allergia es a gyogyszerek kinyirtak a szaglasomat😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Puncit nem parfümöznek, az egészségtelen oda.
Húgommal volt kint pár évolyamtársa, köztük fiúk is. Õk mondták tapasztalatuk alapján, hogy a francia nõk nagyon vékonyak, szépek, jól öltözködnek, de ha kuffantásra kerül a sor, és kicsomagolod lent, görcsbe rándul az orrod a halszagtól. Nem is csajoztak az elsõ pár hét után. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

utáloma franciákat (is)

offkorz
bazmeg :-ooooooooooo
akkor gondolom a nõk a puncyt is parfümözik ott.de amúgyis,bazz milyen szaguk lehet már :-|
nem is hallottam még errõl.dúrva ez kicsit 😞

volt nalunk egy francia cserediak, o furdott minden nap, de nem tudta mi az a leves, egyik este francia hagymakremlevest adtunk neki, utana minden nap azt kert...

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Igen, húgom fél évig élt kint Franciaországban, és idiótának nézték, hogy minden nap fürdött. Mert õk 1 vagy 2 hetente szoktak egyszer. Azért parfüm nagyhatalom, mert azzal nyomják el a szagot, literszám fújják magukra.

[/cserf][/fülünyúl]

offkorz
kihagytam,mennyire ritkán,és büdösek e.nõknek erõs segg meg pina szaga van már idõ után?:-|
jó lehet :-U

kemszi2
*gyurinak
offkorz
ritkán fürdenek?:------------------o

kemszi2
gyirnak sztem nem akadály XD
Kata
Franciákkal csak az a bökkenõ, hogy nagyon ritkán fürdenek. (Már akinek persze ez bökkenõ.) 😊

[/cserf][/fülünyúl]

vulevukuseávekmoa? (ennyi a francia tudásom xd elég?)
Trance Angel

passatgt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szívna mást,ráadásul az ingyen van

Sugam
necigizzen mert büdösleszapofája

Trance Angel
Nektek semmi nem jó?? <#rolleyes>

tugyiti
persze persze
PíszLávJuniti
cigis :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Trance Angel
Francia: