Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
<#idiota>#idiota>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
BUDA > miskolc.
CSAk egy ötlet volt <#wink>#wink>
24 - Exile -Nov.23
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
oké hogy szép, meg jólnézki, meg minden, de nem az övé a világ, attól mer minden második pasi meg***ná, nem õ szarja a spanyolviaszt, csak sajnos ezt õk nem így látják. azt gondolják, hogy azért mert jó nõk mindent megtehetnek, viselkedhetnek úgy az emberekkel ahogy viselkednek satöbbi...
nagy az arc sajnos, holott inkább az iskolapadban kellene megmutatni ki mit tud. szerintem
most aztán lehet oltani😊
mégis mire számít, ha ilyen képeket tesz fel magáról? <#shakehead>#shakehead>
Jesszusom, velem van a gond??? Mi a franc ütött a pasikba, hogy mindenki velem akar kufircolni? Hormonok? Tavasz?
Amilyen fordított makacs ember vagyok, már ezek után csak azért se gabalyodok ágyba senkivel sem, csak Vele majd!
Nesze nektek, így jártatok, engem nem kaptok meg!
errõl beszélek.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
PS3 ID:ggeerryy87
mindig elcsodálkozom, hogy mennyire nagyravannak magukkal. azt hiszik, hogy huh milyen jócsaj vagyok (ami igaz is), és mindenkivel kibas*hatok. és mindenkivel ki is bas*nak. -.-
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem a nõje szal én rámennék tuti😄
ha nõje lenne akkor oké h nem bántani.de a hugát mértne?
24 - Exile -Nov.23
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Ez meg tán a báttya mocija.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
hi.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor