Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huh.
még szerencse hogy nem látszom mögöttük <#wink>#wink>
u dont have to listen anybody else but me
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
félreértés ne essék, nem ugy hatott meg a látvány, mint egyeseket, hanek inkább ugy helyzettanilag, humorügyileg - mert sztem nem gyengén vicces ez a kép 😊
éiasdmg alsdijgnk.adsf gkladfngkiasdfgn kljdafn gkdancgldyímicvigéobsfydbff
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
ZOMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG, jééézusom OMG
nem elég h hajnali 1 van, a szemem majd ki folyik, majd meg döglök a melegbe, erre 1 ilyen kép fogad...4x új üzenet, görgetem lefelé az oldalt, erre...
no komment
Én is megbasznám õket 😛P<#finom>#finom><#finom>#finom><#vigyor>#vigyor><#szeret>#szeret>
14körüliek 😉<#finom>#finom><#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>
Ami ien megjelölgetõs, felteszek képet, és mien jó, h mennyi ismerõsöm van oldal, onnan jöhet.
Meg persze magamnak is 😄
Itt az követelmény hogy ilyen iwiw, myvip-oldalról legyen?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vmien tábor, edzõtábor? És az edzõbá csoportképet csinált, v mi? 😄
.: mobilize.hu :.
A pedofília férfiak közt gyakoribb, akik fõleg a még serdületlen kislányokkal létesítenek szexuális kapcsolatot.
"Manapság felnõtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta."
ezek nem serdületlen es nem is nemileg éretlenek szal már nem pedofilság 😄
.: mobilize.hu :.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék