Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sõt a túl okos (vagy csak magát annak hívõ) nõ a legrosszabb... Mindig azt mondom, legyen inkább butább, de ismerje be, ha nem tud valamit, fogadja el más tanácsát-
.: mobilize.hu :.
Nem baj, nõket mondjuk leginkább nem ezért szeretjük és hiába minden mert úgy is az lesz amit a nõk akarnak mert ismerik a taktikát-praktikát.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Haver barátnõje 18 éves a sexet szereti, de szerinte a megtermékenyülés a hüvelyben történik (az más lesz)nem a petevezetékben errõl ennyit 12 éves gyerek is tudja.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
annyira szerettem csorgatni a nyálam 😄 nem akarja valaki fellendíteni??
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
hát kb onnan jöhetett 😄D😄😄😄A:S
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem is ide akartam amúgy, csak kötekedek 😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amúgy jól néz ki. <#vigyor0>#vigyor0>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
de goni vok, bakkercsi! ^^
[/cserf][/fülünyúl]