Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem sem.de nem mindegy<#idiota>#idiota>
ami a lapockámon van?? ja igen valszeg arra mondtad mert lekerült már az a kép amin mindegyik látszik:-)
pred
Áh így már emlékszem!!
Predátor hódolatom!<#worship>#worship><#smile>#smile>
Predátor hódolatom!<#worship>#worship><#smile>#smile>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
jaja vágom.. hidd el akkor még nem így néztek kih xD talán a Szabina (#25220) nézett ki anno is így kb..
xP
nézd meg a galériájában a képeket onnan loptam 😄
na ugye pluskat?<#idiota>#idiota>
Hm felrakott rólad ide képet?😊 Nem lehet tudni, hogy melyik volt az?😊)
Nem azt mondtam, hogy minden mûkörmös nõ ilyen. Hanem konkrétan 1 nõrõl beszéltem.
extramagas ?😄
hát akkor te szerencses voltal 😄D végig qrhattad volna mindet 😄 am mind baratnoje vameiknek azert talaltam igy rajuk 😄D
akkor lehet azóta elköltöztek.. mert suliba alattam járt még általánosban... meg az összes akit most itt beraktál xD
xP
Nekem van egy körmös barátnõm. Ráadásul vidéken. Mondjuk edzõterembe nem igen van ideje járni, de a saját munkájából vett eddig: 1 lakás, 1 autó, 1 saját üzlet. Bár az utóbbihoz 30% hitelt vett fel. 2003-ban volt kezdõ.
Amit dolgozik ezért: napi 10 óra manikûr, pedikûr, mûköröm - hétfõtõl péntekig, + minden második szombat 6 óra. A legr9videbb bejelentkezési idõ 3 hét.
Szóval a jóknak van benne pénz. Emellett csinos, 25 éves. Képet, nevet, egyebet nem küldök róla.
Amit dolgozik ezért: napi 10 óra manikûr, pedikûr, mûköröm - hétfõtõl péntekig, + minden második szombat 6 óra. A legr9videbb bejelentkezési idõ 3 hét.
Szóval a jóknak van benne pénz. Emellett csinos, 25 éves. Képet, nevet, egyebet nem küldök róla.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
mi azt szoktuk mondogatni fassagbol msnen haverommal meg par bnommel hogy Luwinah 😄DD
es kitol tudtad meg ? 😛
nem...én is szoktam fecserészni de ezeknek más témájuk sem volt, ezt akartam ezzel mondani
pred
Pedig az a jó<#idiota>#idiota>
Ha tanulni akartok hasonló "magyar" szavakat, akkor idõzzetek el kicsit myvip-en xD (luvollak, cejizlek) - odab@sznak a rendszernek 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
véletlenül keveredtem ide, a kiváncsiságom hozott, és elsõsorban az hogy F1re bedobta ide az én képemet is...
pred
XVIII. ker-be lakik
Ízlések és pofonok. Én sosem szerettem az olyan nõket akik mindent tõlem várnak el. Az önállóság nagy erény nálam.
😄DDD ha a predator lett volna a téma az jobb lett volna ?😄
na meg miért ne tarthatná el a párja?<#idiota>#idiota>
Khm jaj bocsánat. A neved alapján nem gondoltam hogy nõ vagy😊 Sorry!!
szomorú😄
Ja. A HASONLÓ szakmákban biztosan. Még túlkínálat is 😄 😄
figyu nagy biznisz van a kozmetikus meg hasonló szakmákba<#vigyor>#vigyor>
"egy öltözõbe voltam az aerobikos csajokkal..."
Akkor a szemeid el voltak kényeztetve<#smile>#smile>
Akkor a szemeid el voltak kényeztetve<#smile>#smile>
szóval ne szóljuk meg õket nem az eszük miatt kellemesek<#smile>#smile>
szõke cukiii^^
na igen,tipikus:-) én tavaly jártam konditerembe rendszeresen , egy öltözõbe voltam az aerobikos csajokkal... ne tudd meg...pasik hajfestés stb volt a téma...igen felemelõ volt...
pred