Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na de h legyen vmi helyeske is

upsz, 3. kép újra ( ja és milyen ocsmány a bnõje ) <#wilting><#bdead><#csodalk>

megint egy csücsörikurva

és a szokásos megaszánalmas próbafülkés kép

NessieGraf
Hallod ez a sorozat... <#eljen> remek válogatás. Az a térdzoknis kép! Már percek óta ezen röhögünk csapatostól. Kösz.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

egy zipbe szúrd má fel sendspace-re a képeit, ha van rá 2 perc idõd

" elõtte vacsora, utána hazavitel kocsival: nemszámít ebbe bele. "
ez már majdnem kezdi takarni a luxuskurva fogalmát😊

dragon11
Értem köszi😊

autoszimulator: azt tudtam Én is..😊 köszi Neked is 😛

teljesen jol meg is valaszoltad a kerdest kurva és felakar vágni 😄
autoszimulator
kurva akkor, ha pénzt kér azért, mert megdugják. elõtte vacsora, utána hazavitel kocsival: nemszámít ebbe bele.

.: mobilize.hu :.

FZoleee
pózkurva, vagy szimplán kurva 😄
Iwiwen nem találtam meg. Lehet fake, barátikörön van egy kevés képe...

dragon11
Lehetne egy kérdésem, lehet Nektek már alap de Én még nem tudtam rájönni.😛

Pl. az ilyen csajok szexbombák, jól néznek ki, meg lehet okosak is..😄 de aki ilyen "csupasz" képet csinál magáról, az kurva, vagy csak így akar felvágni v. mi?

Köszi^^

aaanyáááádd 😮 ez ge.ci joh muff nekem is kuldj nevet vagy vmit myvip,iwiw adatlapot privatba is joh 😄
név, lakhely ( iwiw adatlap ? )

Trisztin
...könnyû Katát táncba vinni,ha maga is akarja...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

<#nyes><#circling>

Tigristank
<#eljen><#finom>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Ez így igaz, csak mondjuk 1 olyan lányra nyomulni, akirõl tudom, hogy kapcsolatban van, az nem túl szép dolog. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hmmm.....<#finom>

autoszimulator
najó de ugye mondá az úr a mai fiatal lányok jó részére, hogy csak az foglalt, akin épp fekszenek.

.: mobilize.hu :.

dragon11
Hja, egyetértek, de nézni jó xD

predator1982
mert állandóan begyulladt, mármint a nyelv alatt van az a vékony kis hártya és az állandóan az alsó gömbre ráhúzódott, mintha be akart volna nõni. és idõközönként bedurrant, hát ezért szedtem ki a vége felé eléggé megsûrûsödött ez a gyulladás, igy láttam jónak.

pred

Tigristank
Engem. 😊

szep 😄 de tuti van rajta 1 kis photoshop am nekem öregemberrel ellentétbe bejönnek ezek a csücsöritös képek kivéve az ien baszott eroltetettek

fery02
Nagyon is helyes, hogy nem megy neki. Tudod mennyi ilyen ismerõsöm van myvip-en, akik ilyen beképzelt csücsörítõs, gusztustalan képeket tesznek fel magukról? Mondjuk némelyik emós is ám, általában azokra jellemzõ.
Ez meg amúgy is, ilyen érzéki, még tûrhetõ szintû csücsörítés...tehát õt nem rúgnám szájba <#idiota>.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

passatgt
#25363😊

Saloom
az adatlap se kutya ^^

a csücsörítés nagyon megy neki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rendkívül intelligens lehet

kit érdekel ?

az ilyen nõk mellé bónuszban jár az adatlapján egy kapcsolatban szócska 😊

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

dragon11

Ez keci szép kép róla 😄

Tigristank
Munkájából következtetve valószínûleg nem eredetiek. 😞

Dark Angel 666
arra én is rájöttem , de magabiztosak , és ez a lényeg nem ? <#ravasz1>

nem szépek <#nemtudom><#pardon1>
Dark Angel 666

Dark Angel 666

😄😄😄 tényleg! képt vagy megse történt 😄DD
SouD
Miért szedted ki?

😮😄szépek
off

egy mûkörmös szakma viszonylag jól jövedelmez, annyit keresel amennyit dolgozol ... és hát a számlaadással is lehet trükközni

Matt07
<#eljen>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

tomi890125
megpihenni eme csodás dombokon ó be jó lenne 😛

The Only One!

Scottt
😮 (L)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"