Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Én egy szóval nem mondtam, hogy az lennél. Sokan kapásból rámondják valakire, ha már egy fiatalabb lány tetszik neki. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Dark Angel 666
és amiért beteszek egy 16 évesrõl képet , az nem jelenti azt hogy kufircolnék is velük

bboyatty
Ne veszekedjetek... Lúúfasz...Rakjatok kepeket...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Dark Angel 666
amúgy 22 vagyok , és NEM vagyok pedó

bboyatty
Ott pont...<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tigristank
Életkor: 18-25 között
Egy 18-19 éves embernek miért nem tetszhet egy 16-17 éves? Miért pedofil? Miért kéne neki egy 25-26 éves nõre buknia? Erre válaszoljon valaki.
(Persze azt nem tudom, hogy Dark Angel ebben az intervallumban hol helyezkedik el.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Nem veszed eszre, hogy Te generalod a feszultseget?
Lepj egyet elore es linkelj kepet...

http://gaborszantai.co.uk/

Dark Angel 666
ezt elnéztem , mindegy

Dark Angel 666
ha már ilyen okos vagy , mondjál egyetlen okot arra , amiért egy 18 éven felüli csaj regisztráljon közösségi oldalakra

Dark Angel 666
most nagyon megsértõdtem , mindjárt sírva fakadok <#levele>

nem bérenc, csak van szeme és észreveszi hogy te a kislányokra gerjedsz

ezt az ovis szintet miért kell erõltetned ??? <#wilting>
vagy a suliban ezzel menõzöl ? felhívnám a figyelmed, hogy 2008 van
a szánalmas beszólásaid talán úgy 1998 környékén menõnek számítottak <#wilting>

Dark Angel 666
te öregember bérence vagy ???

Higany
Az általad betett képeket nézve, te meg egy PEDÓ vagy! Ennyi! <#mf1>

Dark Angel 666
már megint itt vagy ?
már bánom hogy megengedtem hogy bekössék a netet az elmegyógyintézetbe <#hehe>

NessieGraf
Ez a pokemonos nagyon jó! <#taps>

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

bboyatty
Emberek... ez nem a baszogassuk egymast topik... inkabb tegyetek csajokat.. ezen nem erdemes vitazni hogy neked miert nem tetszik...mert nekem mennyire bejon... ez embertol fugg...

a primitív megnyilvánulásodra nem kivánok reagálni (majd más megteszi helyettem, remélhetõleg)

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

anyádnak

te vagy a csicskása a darkmadárnak ?

laposseggû 😞

nem vitázz ! jó segge van és kész <#idiota>

Trisztin
vazzzee... menjetek ki a hóra aztán rendezzétek le,vagy engedjétek egymásnak a pokémonjaitokat,de szerintem itt senki nem kiváncsi a kaksoskodásotokra...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Tigristank
Dehát nem is látszik. <#idiota>

olyan jókat röhögök mikor bulikban fotózzák egymást a HP-k, majd felteszik a netre és a kép negyedén szerepel a barátnõ-barátnõk, a többi meg az egyéb háttér

Higany
Szép a feneke! <#wave>

Trisztin
az a nyitott táska a hanyagul beledobott pénzekkel elég gáz...ekkora táskában már elfér egy pénztárca... meg amúgy is..

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Pluskast
De a pénztárcát az feltétlen ki kellett a fényképhez nyitni amibõl kikandikálnak a tízezresek?!Szánalom<#wilting>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Na igen de ezzel melyik fiatal nem volt annak idején így? Te pl 19 éves korodban? 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

miért kéne leállítani magamat ? ki a fasznak érzed magad ?

Trisztin
<#awink> nem látod??Hercegnõõõ 😊

(akinek van ideje,és hangulat az menjen nézzen körül myvip-en...
MissMyVip 2008 😊 valami szépségverseny szerûség... az biztos,hogy a jelentkezõknél magabiztosságból nincs hiány...)

Dark Angel 666
nem azért de tényleg te kezdted...
én nem írtam rólad semmi rosszat te meg állandóan b-szogatsz jobb ha leállítod magadat

<#idiota><#idiota><#idiota>

kislány vagy k.rva ??

na jó akadjatok most már le rólam, sok csíra ovis geci
"de nem én kezdtem" ... hihetetlen, mint a dedóban

mondanám neki h a pedo dark gyereket kérje meg mert nekem nem gyere be a kiselefánt feeling

Miért ne lehetne véleményt mondani a képekrõl? Mellesleg a fikázást éppen öregember kezdte.

Dark Angel 666
ha megkérne téged a strandon hogy kenjed be napolajjal , te mit válaszolnál neki ?<#gonosz1>

brünhilde <#idiota>
ilyen lábakon állna az ország, meg sem éreznénk a világválságot <#idiota>
(utoljára ilyen cölöpöket Velencében láttam a gondola kikötõben)

ennyii<#vigyor1>

jazzy
Nekem nincs bajom öregember képeivel, nagyon örülök és nagyon jó nõket szúr be, nem vitás, viszont amiket darkangel szúr be azok is nagyon jók, úgyhogy teljesen fölös leugatni.., mégmég
autoszimulator
jó de ha belegondolsz, mikor meg látunk egy 16 éves srácot egy 22-23 éves nemteljesennormális nõvel, akkor meg azon vagyunk felháborodva 😊 És a topik egy része sztem 20 alatt van. Persze ettõl függetlenül az itt található 22+ csajok többségére nem kéne azt mondani hogy fúj, mert azért nem gyenge darabok 😄

.: mobilize.hu :.

Dark Angel 666

Dark Angel 666

ezezektõl a falra mászós képektõl a falra mászom 😊

Carlos
<#vigyor1>
Osztottál egy Epic Fail-t úgyérzem!

Þór vígi þessi rúnar

aranyos emo csajok topikban most fikázod az egyik képet...

Sugam
azt mondja el nekem valaki, mért szálltatok rá öregemberre? eddig mindig linkelte a képeket ide is partyarcokba, erre beugatttok neki. menjetek ti a picsába bazmeg, legalább linkel szorgalmasan, ha meg nemtetszik nem írod meg, nekem se tetszenek sokszor a belinkeltek, mégsem ugatok ,hogy miez?? cseperedjünk már túl az ovin :/