Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/
Ramadamammy rapidrandi
<#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.
Sziasztok!!! Én egy kedves bulizos életvidám csajszi vagyok!! Szeretnék egy normális HÛSÉGES helyes pasival megismerkedni!!Aki magára ismert az irjon nekem😊 A gusztustalan megjegyzésekre nem vagyok kiváncsi!!Lányokkal is szívesen ismerkedek!!!Jah meg a 30-40 éves korosztály is felejtse el h irjon nekem!!Köccee!!! Csáóó!!
Ramadamammy rapidrandi
Tehát ha itt találja lánya képét, az valójában csak az internet csodájának köszönhetõ.
Szóval a hiba nem itt keresendõ.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Nem (csak) mi készítettük a képeket a lányáról.
Esetleg nézzen kedves leánygyermeke körmére, hogy milyen képeket csinál magáról, hova teszi fel és úgy álltalában: milyen helyekre jár és leginkább hogy miben!
<#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Én a lánya egyik középiskolás tanára vagyok.Mélyen felháboritott hogy itt kellett látnom az egyik tanitványom képét!Nagyon megköszönnénk a férfi kollégákkal ha topless sorozat is felkerülne a lányról,úgyis bukásra áll némely tárgyból.
kulabácsi haverjának haverja -.-
Ramadamammy rapidrandi
hamarabb rúgnám ki a lakásból 😄
az a pár ember, akinek olyan nagy a pénisze, mint nekem, az ilyen csajnak félve esne neki, mert belsõ szervi károsodást okoz <#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
respect to the man in the ice cream van
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...