Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Volt egy ismerös kiscsaj párszor taliztunk b.körön ismertem meg 1x smaciztunk ennyi,csinike volt 16éves de téma nemigen volt csakhogy mi volt az iskolában meg ki hogy felelt stb...
Itt is ugye fellinkelve közösségi....legmagabiztosabb hölgyei.
tehát aki magabiztos abban,hogy ö jól néz ki és feltesz jó képeket magáról. 😊 A gondolkodása nem nagyon érdekel 😊 Max,hogy milyen pózban szereti 😊))
dugni meg vannak idõsebbek is, nem kell megrontani a piciket, hátha 10bõl kettõ még szerelem útján veszti el, nem egy ittas party közepette...
.: mobilize.hu :.
multkor tancoltam 1 ringyoval (áltba elég jol meg tom állapitani 1 csajrol h hány éves) a csaj kinezett kb 16nak azt kiderult rola h 19 jovan van ien, am nem volt rossz csaj de õ meg jol meg tudja állapitan ki hany eves meg kerdezi tolem mennyi vok mondom nem mondom meg tippeljen ien szol 22 mondom majdnem 😄 17 vok am tippelt utana 20 azt mondtam neki 19 😄DD (nem akartam kockaztati h ott hagy 😄D)
Mondjuk nem azt mondom hogy nekem a 14 evesek jonnek be. De be kell latni vannak baszott jo 14-15 eves csajok...
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
csak sokan nem tudjak mi a pedo fogalma
am meg az pl ha egy 25 éves jár egy 16 évessel azse pedo hanem ge.i szánalmas inkább h a sajat korosztalyaba nem tud csajozni +
áltba a pedok az éretlen kisfius lányokra buknak szal ha te egy nagy csöcsüü ge.i joh testü 14 éves lányra mondod h dugnad az nem feltetlen jelenti h pedo vagy 😄DD
De mégis hiába bombanö már 16évesen egy kiscsaj és szellemileg is érett a "felnött játékokra" akkor is rossz szemmel néznek egy 20-25éves emberre ha flörtöl egy 14-16évessel. Amugy meg a törvény se nézi jó szemmel!
Ill ha esetleg a szülöknek nemtetszik valami feljelentenek kiskoru zaklatásáért stb... még ha a lány melletted is áll nem száll szembe a szülökkel 😞
Sok fiatal leány tesz fel képet magáról még lengébb ruhában is mert biztos benne hogy a szülei nem látogatnak olyan oldalt,(chat myvip stb..)
szal nem 😄
és mi a MILF benne?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://gaborszantai.co.uk/
Gondolom nem volt rá pénze
A felette lévõ körmeit meg egy köszörûn kéne kijavítani
...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...
Van arc nélkül egy olyan oldalon ahol pénzért kapod a gyönyört!
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
a SZÉKHÁZ az más
de miért ne lehetne ilyet rendelni ? lehet csippendél fiút, vetkõzõs lányt, gyerekeknek Mikulást ... akkor lehet ilyet is