Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
nekem is van ilyen leány ismerõsöm...szép arca van,jó alakja (és már egy babán túl van...õ is 22 éves csak)
nekem is van ilyen leány ismerõsöm...szép arca van,jó alakja (és már egy babán túl van...õ is 22 éves csak)
Kissé beleolvastam a hozzászolásokba. Láttam a cigány téma elöjött,de maradjunk a csajoknál.
A cigány csajok között sok szép,csinos lány van.Amelyik alakra nemis a legjobb de szép arca van.
Az a baj velük,hogy egy kb16-20éves cigány leány kb 5-6év múlva már akár 2gyereken is túl van,elhízik,megcsúnyul. Ez van sajnos.
Ja teszem hozzá,nem a szivem csücskei ezek az emberkék,de a tény az tény 😊
A cigány csajok között sok szép,csinos lány van.Amelyik alakra nemis a legjobb de szép arca van.
Az a baj velük,hogy egy kb16-20éves cigány leány kb 5-6év múlva már akár 2gyereken is túl van,elhízik,megcsúnyul. Ez van sajnos.
Ja teszem hozzá,nem a szivem csücskei ezek az emberkék,de a tény az tény 😊
olyan inkább ne is jöjjön még a közelembe se akit az összes testvére és az apja már megkóstolt <#idiota>#idiota>
vagypedig :
vagypedig :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megváltozna a vélemény - a nemibeteg gondozó után
asszem szerelmes vagyok
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Ez ge*i jó! 😊)
Én ki is teszem üzenöfalra!!😊)) Honnan láttad ezt??
Én ki is teszem üzenöfalra!!😊)) Honnan láttad ezt??
Nagyon bájos ez a lány! 😊
Szerintem olyan égök azolyan képek ahol tizenéves csajok a budiban,fürdöben fotozgatják magukat buli elött,alatt.
Láttam egyszer iwiw-en olyan képet,hogy a csaj még címnek is azt adta,hogy BED vécéjében...
Láttam egyszer iwiw-en olyan képet,hogy a csaj még címnek is azt adta,hogy BED vécéjében...
Meggyõzõ, leszámítva a helyszínt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#29494<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Bocsi választ erre értem. 😊
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Nálam 4 kép van. 4 közül melyik a középsõ?
Lehet õ a tizet is el tudná osztani maradék nélkûl 3 -al egész számokra. 😄
Lehet õ a tizet is el tudná osztani maradék nélkûl 3 -al egész számokra. 😄
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
mit értesz az alatt hogy lezártnak?
nem rakhatok be roma lányokról képet vagy õk nem sírhatnak miatta? mert nem mindegy 😊
nem rakhatok be roma lányokról képet vagy õk nem sírhatnak miatta? mert nem mindegy 😊

lehet hogy az a baj hogy még nem volt ilyen barátnõd.
De szerintem ha rád ülne egy ilyen "füstös brazil" egybõl megváltozna a véleményed😊
De szerintem ha rád ülne egy ilyen "füstös brazil" egybõl megváltozna a véleményed😊
<#wilting>#wilting><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>

mindegy...ha nem tetszik nem,de most mit kell mindig fujjogni...le merném fogadni,h te sem úgy nézel ki,mint Brad Pitt<#hehe>#hehe>
ejjj, mennem kell, érdekelt volna h mi lesz a további történés.... na majd éjfél felé mögnézem
mire ? <#idiota>#idiota>
ennyi...
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
SEDÓ : <#help>#help>
SEDÓ : <#help>#help>
jézusom. ok, átírtál egy betût benne, akkor az már nem ugyanaz...
tisztára mint az oviban.
tisztára mint az oviban.
õ is husis...és sztem jól néz ki...

"dzsiGÁNY" az nem egyenlõ a "cigány"-al,csókolom.Viszlát!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
jólvan általánosítsál, kit érdekel
de szerintem ezek a lányok nem vertek meg senkit, nincs 13 gyereke aki kiszalad a kocsi elé...stb.
ha felrobban az agyad akkor is fogok berakni ilyen képeket, nem érdekel hogy nem kérsz 20at
én se kértem azt amit te beraktál, mégsem sírok mint egy kisgyerek
de szerintem ezek a lányok nem vertek meg senkit, nincs 13 gyereke aki kiszalad a kocsi elé...stb.
ha felrobban az agyad akkor is fogok berakni ilyen képeket, nem érdekel hogy nem kérsz 20at
én se kértem azt amit te beraktál, mégsem sírok mint egy kisgyerek
az afrikai származásuakkal nincs semmi bajom, pár napja pont egy csokilányt tettem be képnek
ha rasszista lennék, õt is leszóltam volna
gondolkozz el ezen kishaver
ha rasszista lennék, õt is leszóltam volna
gondolkozz el ezen kishaver
lusta voltam lejjebb tekerni de volt még...
lusta voltam lejjebb tekerni de volt még...
az élet történései azt igazolják (hírek, történések az egész országban) hogy LEHET általánosítani
tudod, nem én verem agyon az autó sofõrjét mert az anyuka nem figyel oda a 13. gyerekére és kiszalad a kocsi elé
tudod, nem én verem agyon az autó sofõrjét mert az anyuka nem figyel oda a 13. gyerekére és kiszalad a kocsi elé
beraktál kb 20-at ........... nem kérünk 20-at
Senkisem cigányozott.<#ejnye1>#ejnye1>
akkor ti meg ne "füstösözzetek" meg ne "brazilozzatok" meg ne "cigányozzatok"
én csak képeket nézni jöttem ide, meg berakni egy-két lány képét akik szerintem szépek
szerintem elférnek itt ezek a képek, lényegtelen hogy melyik lánynak milyen a származása
én csak képeket nézni jöttem ide, meg berakni egy-két lány képét akik szerintem szépek
szerintem elférnek itt ezek a képek, lényegtelen hogy melyik lánynak milyen a származása
hajrá menjél sírni egy modihoz vénember
Személyeskedés=<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
a mentalitással van baj? és ez lejön neked a képekrõl? hogy kinek milyen mentalitása van? általánosítasz? rasszista vagy?
1. leszarom a véleményed
2. akkor is fogok betenni ilyen képeket, szabályzat nem tiltja, csak a buta csökött agyadat zavarja te vén szar
1. leszarom a véleményed
2. akkor is fogok betenni ilyen képeket, szabályzat nem tiltja, csak a buta csökött agyadat zavarja te vén szar
nnnna, azt hiszem nem értesz a szép szóból
a rasszizmus az közel sem ilyen ... de ebbe nem megyek bele mert a kevés agyaddal úgysem értenéd
lehet h "szépek" de az csak a csomagolás ... a mentalitással van a baj
a beírásaid = baromságok
és javaslom tedd magad takarékra, mielõtt más tenné
lehet h "szépek" de az csak a csomagolás ... a mentalitással van a baj
a beírásaid = baromságok
és javaslom tedd magad takarékra, mielõtt más tenné