Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
K*rva jo teste van...😄

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Carlos
formás

Þór vígi þessi rúnar

anyuka biztos büszke lehet rá...

Товарищ Путин

birom ezt...a létezõ összes szmájli megjelenik a bemutatkozóban<#levele><#szomoru1>

prá

N3TuddKi
<#eljen>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

BADE
mi az srácok,rákattantatok az egri csajokra?<#beka3>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Carlos
<#wow2> <#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

bazccka
Ki ez az önimádó kis lotyó? Tipikus Dubai konzumlány. Ha meg elfogyott a pénz, ott van hájas-disznó szejejmeteckéje, aki tol bele egy kis lóvét. Távollétében úgyis mással kefélteti a buxáját.
<#wave>

Fisherman\'s Friend

<#szeret>

http://teddike.freeblog.hu

<#wow2>

Szerintem ez a pöcs haverom (õ is hasonlóan szép magyarosan szokott írni, és mostanában talált rá az sg-re), de képes arra, hogy el se olvassa a kommenteket, mert csak a képeket nézi 😄

Viktor99
Szalacsi Sándor vagyok... Jokkai út 24. szám alatti lakos... 😄
Máté?

apoka ne izgas igy este fele mert mingyá menni kell feküdni<#mf2><#mf2>

hehh, pont 5 perce néztem én is boxon 😄

gabber_saviola
neeem 😊
az nevet ez meg csodálkozik.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

autoszimulator
٩<#wow2>۶

.: mobilize.hu :.

gabber_saviola
ésezmi

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾😉۶

:ASdsdassa

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ez FELSÕ <#eljen>

<#eljen>

Christiansen
(y) és ez mi?

A mellettem ülõ barátnõmmel hangosan mondtuk,hogyha benne leszünk egy képben is,akkor megmutatjuk nekik,hogy milyenek belülrõl... Y bemetszést csináltunk már egy párszor,nekünk ez nem okoz nehézséget. <#zavart1>

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

autoszimulator
örülj hogy téged nem, és nem kértek meg egy képre

Ma az egyik „meki”-ben: Elõttünk lévõ asztalnál ülõ 4 kb 16 éves „lányok” (Vagy nem is tudom minek nevezzem õket.(Talán a génmanipulációs melléktermék illene rájuk a legjobban.) legjobb idõtöltésnek az egymás fényképezgetését választották.Eleinte az volt a lényeg,hogy látszódjon a képeken,hogy mit esznek, na meg persze,hogy a mekiben vannak.. 😄 Ez még nem is lenne akkora nagy baj,viszont amikor már egymás szájába dugdosták a nyelvüket és azt fényképezgették az már egy „kicsit” gáz volt…(azzal a címszóval,hogy annyira szeretik egymást) Ezek után következett,hogy azt fényképezték,hogy hogyan fújják az orrukat és hogyan festik a szájukat..És persze jól meg is beszélték,hogy ezek a képek már este az iwiw-en fognak landolni 😄 Olyan hanggal voltak és úgy viselkedtek,hogy jó pár ember arcán látszódott,hogy még egy hajszál kell és saját kezükkel ölik meg õket 😄 Na meg persze egyiknek sem hiányzott a gyorséttermi kaja,inkább vagy két év fogyókúra..Vagy egy év fotoszintetizálás..Kérdem én: Ez az idõ múlásával egyre durvább lesz?

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

Carlos
<#falbav><#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

autoszimulator
mert az oldalára fektetett fagyi nem? 😄

Carlos
<3
Ezt ismertem. a másikat nem. Az nyomi szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

<3 = (L)

<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

cement
msn-ben a szívecske kódja

respect to the man in the ice cream van

vótmá :} de nagyon igaz 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Carlos
Thx. <#worship>

Þór vígi þessi rúnar

SimaSuna
szóval kép nélkül akkor..

(L) = Love
SimaSuna
(L) =
Carlos
<#eljen>
Csak egy kérdés: ez mi? (L)
Lehet lemaradtam valamirõl...

Þór vígi þessi rúnar

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

jugen
naja:

Hogyan (ne) legyél trendi az iwiw-en, myvip-en stb.:
- A "magamról" rovatba legalább 5 sort írj és minimum 10 smile-t (ha valami betûkbõl kirakott gagyit is bemásolsz, még jobb), illetve az alapmondatot ki ne felejtsd, "Ha ismersz, úgyis tudod milyen vagyok" ...
- Képeid között mindenképpen legyen egy tükörbõl (lehetõleg saját kezûleg) készült kép, de még menõbb, ha vakut is használsz. Ezen képek neve kötelezõen "Én", ha több is van, jöhetnek a bõvítmények (kevésbé kreatívak számára: "Én1", "Én2"...)
- Ha gyúrsz, kötelezõ a félmeztelen kép, de még jobb, ha egyenesen a konditeremben készült.
- Ha nem múltál még el 18, alap, hogy az egyik képen részeg legyél, és lehetõleg sörös vagy röviditalos üveget tarts a kezedben a fényképezõ felé hadonászva (ha részegen alvós, hányós kép is van, feltétlenül fent a helye...)
- Születési névnél figyelj oda, a születésed évét kell írni, véletlenül sem a neved!
- Lányoknál kötelezõ legalább egy olyan kép, amelyiken a mellek természetellenesen összenyomva látszódnak, ha ehhez még szexi csücsörítés, pucsítás, pléjmétes nézés is társul, még jobb.- Legyen legalább 5 kép a legjobb 'foreverfriends'-ekrõl (havonta cseréld!), mindegyik aláírásaként legyen ott a zárójeles 'L' betû. '(L)' kitétele kötelezõ akkor is, ha a baráttal, barátnõvel készült közös kép feliratán törjük a fejünket.
- A profilunkban használjuk a 'naon', 'oan' és 'szerizlek' kifejezéseket, minél többször
- Ha szakítottál, írj ki naponta sok-sok versidézetet (ha tudsz ilyet), hogy mindenkivel tudasd a fájdalmad. Ha éppen jársz valakivel, akkor is.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

REPS0L
én is dugnám <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kellemes

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bardocz
Utolsóért még lecsuknának ASD😄S:A
passatgt
egyik fele fake, másik fele igénytelen

joey