Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rajtuk azért jól néz ki sztem..
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Szájüregi daganat 80-90%-ban csak a dohányosoknál van
Évente 7000 új tüdõrákos,ennek 80-90%-a a dohányosokból.
Szívinfarktus veszélye 5x nagyobb
Tüdõrák legrosszabban gyógyítható daganat,20% az esély arra,hogy még 5 évig túlélsz.Nem túléled végleg,hanem még 5 évet élsz,utána meg még lehet bármi
Van benne nikotin,kátrány,arzén,fenol,ammónia,CO,és még 600 egyéb kevésbé káros anyag
Szóval fölösleges mutogatni az autósokra,meg úgy általánosságba mindenki másra.Persze én leszarom,ki hogyan öli meg magát.Csak az rossz levegõt nem tudja megváltoztatni,viszont a cigi meg nem létfontosságú.
Nina.life (lovebox)
Adataim:
22 éves nõ vagyok, 170 cm, 51 kg.
Szõke a hajam, kék a szemem.
Budapesten lakom.
Csillagjegyem: rák
Felsõoktatási hallgató vagyok, független vagyok, nincs gyermekem, modern gondolkodású vagyok.
Hajlandó vagyok személyesen is találkozni.
Magamról:
Mit is írhatnék....?Számomra fontos a tudás az ambicíó és az emberi értékek és persze nem utolsó sorban humor( nagyon meg lehet vele fogni):p
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Mell nagyobbítás
(protézis beültetés) 300 000 - 400 000 Ft
(+ a protézis ára!)
Protézis anyagárak
( típustól függõen / pár) 280 000 - 470 000 Ft
A tüdõrák kérdés igen érdekes, mert nemcsak a dohányzás, de az étkezés is befolyásolja. Nem beszélve arról, hogy a lakóhely milyen egyéb adalékokat tesz hozzá. Maradjunk annyiban: én dohányzom. Nem gyújtok rá zárt térben akkor se, ha egyedül vagyok otthon. Elköltöztem Budapestrõl, mert a levegõje sokkal ártalmasabb a tüdõmre, mint a napi 3 szál cigim.
Viszont: csak és kizárólag az tehet megjegyzést a dohányzásommal kapcsolatban, aki maga nem dohányzik és se autója se motorja, se motorcsónakja nincs. Mert az az autós, aki telenyomatja a környezetét kipufogógázzal nem jogosult arra, hogy megszóljon környezetszennyezésért.
Amellett - függetlenül attól, mennyire káros, vagy sem a dohányzás - a mostani kapcsolódó média információk sem a nemdoháyzók sem a dohányosok érdekeit nem szolgálják. A nikotintapaszok is csak a gyógyszergyárakét. Érdemes belegondolni abba is, milyen sebességgel mennének tönkre államok, ha az emberek a dohányzást és az ivást valóban abbahagynák.
-ON-
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Thrash \'Till Death