Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha bemész a városba akkor is érzed mennyire büdös. aztán hozzászoksz. én nem ott lakom és bizony megfájdul a fejem, ha bemegyek😊 de mindegy, csak nem 1 valamit kell kiválasztani, hogy az a káros és fujj, a többi meg mehet tovább! 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

HTS s3rg1nh00
mikor kijössz,akkor érzed csak h.mennyire büdös volt bent,meg h.mennyire is vagy Te attól büdös..off off

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nem érzed, mert egy idõ után hozzászokik az ember orra a szagokhoz. mint ahogy nem érzed a cigifüstöt sem, ha sokáig vagy a kocsmában. attól mert nincs "szaga" vagy csak nem olyan intenzív, még lehet káros. illetve az is. mind a kettõ káros és mind a kettõre lenne alternatíva, ezért hülyeség ezen vitázni😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

autoszimulator
az okker, de mivel mindkettõ bocsájt ki káros anyagot, tovább vizsgálódhatunk, és rájöhetünk hogy ciginek haszna nulla, kocsinak meg van 😊

.: mobilize.hu :.

úgyvan. tökéletesen igazad van. remélem most majd jobban alszol😊

káros anyag kibocsájtás. ezen van a hangsúly😊

Carlos
<#miaz>

Þór vígi þessi rúnar

a baratnod?-.-

http://gaborszantai.co.uk/

Carlos
Az enyém is... <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Sickness
enyém hamar lemerül 😞

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

autoszimulator
szikness <#idiota>

whiskeyman
mi lenne, ha most már tényleg elhúznál innen a bánatos @-ba?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Carlos
Ki járt jobban? <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Sickness
nekem meg 7 éve mobiltelefonom <#gonosz1>

autoszimulator
autó vs cigi? hasznosságot tekintve van pár különbség...

Molnibalage
De ez egyetlen autóst se mentesít az alól, hogy miatta mennyit szennyezõdik a levegõ. Többet egy balatoni útja alatt, mint az én dohányzásom egy életen át.

Csak a hasonlat így nem áll.

1. Koncentráció?. A cigivel nagyon durva és telejesen más kémiai összetételû és szemcseméerû szennyezõanyagot jutattsz be a szervezetbe. A mellett álló is picit töményebben kapja mikor ráfújod.

Minden nap Bp-n vagyok és mikor hazértek nem érezni Pest szagát rajtam, pedig a város leforgalmasabb helyein megyek keresztül. Menj be a kocsmába csak 10 percre ahol vágni lehet a füstöt. Olyan szagod lesz, mint egy klozetnak. Ennyit a gyorsan látható hatásokról.

2. Autózni félig meddig muszáj, de dohányozni nem. Nem fog az ember 5 óra alatt vonattal pl. lemenni Balatonra mikor autóval egy óra... Két ember esetén meg már biztosan olcsóbb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
6 éve van barátnõm úgyhogy buktad.

Þór vígi þessi rúnar

Nem is mindenkinek szol

Carlos felhasználói adatlapja:
Életkor: 25-30 között
Hobby: Számítógép

Kell ennel tobb? Teljes az eleted, el lehetsz arasztva nokkel ( foleg h ilyen kifinomult a humorod te szarzsak 😄 )

Jóvan nem kell ide a flém, nem kell túlreagálni se

Molnibalage
És ez hány évtizede volt. Cirka 2 évtizede csak ólommentes benzin van. Esetleg láttám már kibocsátás mérést egy mai és egy 30 évvel ezelõtti autóról? Mondjuk kb. egy nagyságrend difi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Teljesen rendben van a mentalis allapotom, de valaszolva a kerdesre, a kerdeses szemelyek nem voltak jelen, a proletar anyad konyorgott h nyessem meg, de sansztalan volt h ide fajuljon a helyzet, sztem neked ezt nem kell magyaraznom

Carlos
Némá, a kis buzinknak elgurultak a gyógyszerei.
Raul kidobott és Dzsinó-nak fájt a feje tegnap este?

Þór vígi þessi rúnar

Ja es melle csatoljatok meg a bnotok kepet ( mar ha van, ebben erosen ketelkedem ) vagy akiket kurtok firiszek banom is en ( ez mar telleg csak sci-fi ) hogy teljes legyen a kep!

Es most telleg jofejnek hiszitek magatokat?<#confused>

Legyen olyan rendszer h a " fanyalgos " hozzaszolasoknal az illeto berak magarol kepet hogy fanyalgok de amugy igy nezek ki...naaaaa lecci....lehet kicsit merseklodne a hozzaszolasok szama!
Nagy osszegben mernek fogadni arra, hogy a fanyalgok 80%a kulso megjeleneseben vetekszik egy lavor moslekkal! De hat a fanyalgok ugyse raknak fel kepet, mert " ez nem az a topig, meleg-e vagy " " Rakj fel te " ( Noha en nem fanyalogtam, de rakjak fel en gondolom )

fúj

Törölt felhasználó
<#szomoru1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Promi
En is 23 evig szivtam a cigit, aztan jottek a fullakolasok. Letettem immar lassan 2 eve.Most ha megerzem a cigi fustot az utcan, valami fortelmes budos.
NessieGraf
Tudod, régebben dohányzom, mint te élsz. Anyám szoktatott rá 12 éves koromban. Nem szándékosan, csak - mint élete során sokszor - a legostobább tanácsra hallgatott.

Leszoktam néhány éve, de érdekes dolog történt: nem voltam ideges, csak központi idegrendszer területen okozott összeomlást. Nem mûködtek szinkronban a szerveim. Amikor errõl összehívtam egy konzíliumot belgyógyászból, onkológusból és alternatív gyógyítókból összeállítva, azt mondták inkább gyújtsak rá. Maradjak napi 5 szál alatt. Feltéve, hogy élni akarok.

Az a gond, hogy ennyi évi dohányzás után a leszokás nagyobb kárt okoz, mintha nagyon visszafognád. Mindenkinek, aki tíz-tizenöt évnél rövidebb ideje dohányzik csak azt tudom javasolni, szokjon le, míg teheti. De ez egyetlen autóst se mentesít az alól, hogy miatta mennyit szennyezõdik a levegõ. Többet egy balatoni útja alatt, mint az én dohányzásom egy életen át.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

tommygear
ok
Higany
Ismerem! <#law>

Peetboy
Miért? Talán a barátnõd?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

tugyiti
Linket felkiáltójel
Õket ismerem. 😊

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

ratyesz e vagy?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

homokevagy?
Willi Betz
Köcsög-e vagy?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Carlos
buzievagy?

Þór vígi þessi rúnar

Sickness
meleg vagy?

Ugy megneznek innen egy ket embert<#vigyor0>

Carlos
Ez már bukó!

Þór vígi þessi rúnar

N3TuddKi
ajjaj <#hehe>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

ezt már nem magyarázod ki^^

autoszimulator
fú, mármint nem én hordanám<#gonosz1>

autoszimulator
ilyen nekem is kell

😄😄😄😄
mí túú

vagy egy fejplasztika <#alien>

N3TuddKi
könnyesre röhögtem magam. jó befejezése a napnak :Ð

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.