Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sose fogsz ilyen csajjal még beszédbe elegyedni sem <#ravasz1>#ravasz1> maradj tényleg az önkielégítésnél <#idiota>#idiota>
★
tom h tommygear csak hulyul de attol még kivancsi lennek meik haverod tudja 3 orán át verni a farkát: 😄😄
csöcsbe ott van a szeren 😄 mien idös am?

Nem így fogalmaznék hogy csúnya (ocsmány, stb...). "Ilyen" jellegû lányokból van sokkal rondább is (az más kérdés hogy 10 év múlva 50-nek fog kinézni<#mf1>#mf1>) mindenre van több lehetõség: aki barátnõt, tartós kapcsolatot, netán házasságot keres annak nem õ a megfelelõ választás, ellenben aki "arra" szeretné használni, amire való...nos
<#finom>#finom>.
És igen, nekem arra nagyon is bejön<#nyes>#nyes>.
<#finom>#finom>.
És igen, nekem arra nagyon is bejön<#nyes>#nyes>.
nagy csöcs szopos száj nem rosz fej dugni joh 😄
jól beszélsz... tetszik neki, de legalább be merik vallani.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nektek komolyan tetszik ez a szénné szolizott transzvesztita? <#idiota>#idiota>
beckham nõõjére mondtam h milf 😄
Fake.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
na megint én leszek az ügyeletes meleg, de nekem az ilyen mûanyag babák nem adják 😄 de õ milf? lehet 21 éves 😄
.: mobilize.hu :.
nem tudom én még csak kisminkelve láttam de nem hiszem h smink nelkul nemet mondanék neki 😄
hát nem tudom. kisminkelve lehet, de azért smink nélkül hajnalban én nem szivesen találkoznék vele össze ha pasi lennék....egyszer láttam egy képet a szétszolizott meglöttyedt arcáról, nem volt szép látvány.
pred
az ge.i joh egy milf <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
látom vannak azért itt igazi férfik is 😛😄
<#eljen>#eljen>adom
nekem mindegyik tetszik
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mûnõ
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ocsmány <#idiota>#idiota>