Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ezzel a hajjal nagyon bejövõs.
Amúgy itt egy smink nélküli, 3 éves kép róla 😊

asszem egyre sûrûbben fogom látogatni ezt a topikot 😊😄<#taps>#taps><#hawaii>#hawaii>
Elvinném én a trópusokra aztán keresnék egy benszülött kannibál törzset akik megvennék tõlem. Egy kikötésem lenne. meztelenül engedjék el az õserdõben és ugy vadásszák le. ha pedig megvan az összes férfi ku*ja szét amennyire bírja az összes nyílását.
Mit hisz ez magáról? Ha még valami bombanõ lenne...
Ez a lány legalább nyíltan vállalja. Ez azért pozitív, nem? <#hehe>#hehe>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
utaztass
.
"A nikknevem világos de azért kifejtem. Nem a dagály strandra nem a balcsira vagy görögbe még csak nem is spanyolba kell utaztass. Bahama, tahiti, mauritcius a szint már."

...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...
csak kár,h ennyire látszik,h mû
ellenben elõtte a pólóban eltünt az egész.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez ám az átalakítás! <#idiota>#idiota>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
kézrátétel elõtt
és után
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash