Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

wc-ben fotózkodás

...a busz azért jó, mert van rajta egyes ülés és közös ülés...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ilyenkor érzem azt, hogy ha nem az én csajom, akkor már nem is olyan, persze azért a nyálad csorog rá.
Ha tévedtem volna, akkor elnézést.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
teljesen megfogott ez az arc meg a szemei 😊 (ne azt nézzétek,honnan van a kép xD )

BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A nyál ami eddig kifolyt a számon, most ráfagyott az államra és spaklival kellett lekaparnom😞(((