58269

IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!

((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
  • bajgunar
    a-nap-ribanca
    Sajnos még ezzel is összeismerkedtem. Nem, nem rossz kis suna, csak hát az esze.... Nem volt ott mikor azt osztották.
    Pár hétre rá ott virít napisz@ron :D Röhögtem rajta egy jóízűt.
  • Pluskast
    Melle? Tiszta zsír az egész ember semmi izom nincs rajta csak háj :) Meg ez a szöveg, hogy komoly kapcsi érdekel :DD Kapcsi az mi? :DD
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.12.11. 13:40:32
  • Sir Quno Jedi
    DE mér is vágnád pofán??? Nem értem. Mi közöd van hozzá, hogyan él és milyen az értékrendje?!? Nem tetszik, nem kell velük közösködni, oszt el van intézve. Ennyi.
  • mester1987
    Kíváncsi lennék az utcán ha elkapnék egy beregizettet mert van bőven, mernének-e Janizni az ilyen kis semmirekellők :D
    Mondjuk lehet úgy pofán is vágnám, hogy eltörne valamije, aztán nem érdekel milyen keblei vannak meg barátai meg milyen mesét tud kitalálni másnak. Nulla, helyre kell tenni ezeket vagy túlburjánznak...persze míg nem késő. Gyávák úgy is mindig maradnak...
  • Jeffjohnson
    Nah, te is tudod pontosan, hogy mire gondolok, nem kell kiforgatni :).
  • Carlos
    Akkor en itt buknek... Hazam van kocsi is van ketto. Diploma nincs mert faszsagnak tartottam mindig is...
  • FalseHeLL
    A Tv kicsit ellent mond annak a "sok" pénznek amit ott tartogat.
  • Sippie
    "Utcán nem ismerkedek, akit ott fel tudsz szedni az olyan is."
    "néha szórakozóhelyek de az eléggé zsákbamacska tud lenni"

na most... wtf?! :D A szórakozó helyen lévők is szoktak utcán járni. Mi a különbség?
  • SLICK
    +1
  • bajgunar
    xD Vicces képek fórumon most posztolták:

xD
  • bajgunar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pár mondatos chat (keresztkérdésekkel), mit melózol (már levágja, h főni vagy vagy alkalmazott), van -e kocsid? (szakadt opel vagy fenntartasz egy fosom bmw-t, ami 5x annyi alapjáraton) hol is laksz (szüleiddel? (jah nincs pénzed albira...):S ) van valami hobbid (rc helikopterezés alsó hangon sem olcsó dolog, vagy bicajozol egy flakon házi teával?), sűrűn jársz szórakozni (pl kocsmába darts-ozni haverokkal, vagy bowlingozni plázába? (nem mind1, egyiket megúszod ~2000-ből, másikra meg kell egy-egy alkalomra simán ~10k -et számolni.). Aztán meg látja a fotóidból pl, hogy réjben napszemcsiben feszítesz lacoste ingben, vagy filao felsőben, kínai papucsban. A háttér meg megint sokat elárul... putri, kupleráj mögötted, jól látható a szobád fala (ami ~10 éve volt festve utoljára, a villanykapcsoló körül vakarni lehet a koszt, vagy mona lisa kép lóg a falon pl, vagy netán a maszírozós fotelodban ásítozol a 40colos 3d monitorod előtt. S már le is szűrte, hogy kellesz e neki vagy mész a tiltólistára.
    Volt egy olyan, elkezdtem chat-elni vele, majd gyorsan lerázott, estére visszatrét s azzal kezdte, hogy:
    "Jajjj, most ért vissza shopping-ból!!! Elvert hirtelen 150k -et, de nem is vett semmit, csak pár göncöt, blúzt, felsőt, harisnyát.... Elvitte magával a 300k-et amit szülcsinapjára kapott, de úgy döntött nem költi el mind, csak a felét, a másikból meg lecseréli az (akkori ~100k-es Galaxy S4-ét)." bla-bla
    Aszongya nem talizunk??? Estére ugorjunk le bulizni, meg hirtelen talizhatunk is, bla-bla.
    XD na mondom köszi, ebből nem is kérek többet, leszívtad az agyam ~10 mondattal egy hétre.
    Eleinte bántottak ezek a dolgok, mikor beregiztem. A végére szét oltottam őket, halálra nevettem magam rajtuk. Annyit szórakoztam. ÁHh. Király volt. Olyanokat írtam adatlapomra, hogy a csajok nyomultak rám. (mind 1, nem fényezem magam, ezért is voltam/maradtam Bájgúnár :D )

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2014.12.10. 18:51:09
  • mester1987
    +1
  • FrezeR
    Ez az a híres oldal amit reklámoznak a tv-ben is?
  • Sir Quno Jedi
    Pontosan, csak halálra idegesítene és zavarna.
  • Pluskast
    Én életemben egyszer ismerkedtem utcáról, akkor sem én kezdeményeztem, hanem a csajnak jöttem be :)
  • Jeffjohnson
    Ha mindig melózol, akkor egyébként sem lenne időd egy nőre, meg aztán a jól bejáratott napi rutint is nehéz átalakítani más miatt.
  • Sir Quno Jedi
    Hááát pl. az én koromban már nincsenek igazán friss húsok a baráti társaságban (soha) és melóhely is elég mísz ebből a szempontból (nyilván). Szórakozni meg ki jár manapság, éjjel-nappal télen-nyáron, hétköznap, hétvégén és ünnepnap is melózom?! Marad(na) a társkereső, de manapság nekem sincs türelmem hozzá, szal. nem nyert hangszórót.
  • Jeffjohnson
    Nem lehet, de azt igen, hogy diplomásat keresel :) mert ugye a végzettség a fontos itt is az, hogy valójában milyen ember vagy az nem.
  • SötétBarom
    Oh. LoL.
    Ez igazi mélyigénytelenség. :D

Esetleg azt nem lehet megadni, hogy mennyire vagy eladósodva? :D
  • Jeffjohnson
    Meg lehet adni a kereseted és azt is, hogy az általad keresett csaj/pasi mennyit keressen. Illetve beszélgetésbe kb. második kérdés, hogy mit dolgozol, amiből elég könnyen lehet következtetni a keresetedre.
  • SötétBarom
    Ezt a mennyi pénzed van kérdést mégis hogyan teszik fel? "Küldj egy screentshotot a bankszámládról", vagy mi a pék?
    Amúgy lassan meggyőztök, hogy érdemes lenne beregelni egy ilyen oldalra. Tiszta jó vagyok a libáknál úgy látszik :DD 20 éves korom óta nem lakom otthon, a milyen autód kérdésre két válaszom is van, szal egy-két numerát biztos le tudnék vadászni :D

Milyen "kár", hogy van normális csajom.. Bár most, hogy felnyitottátok a szemem, már tudom, hogy ő is csak kihasznál! :D
  • Jeffjohnson
    Utcán nem ismerkedek, akit ott fel tudsz szedni az olyan is. Munkahely, baráti társaságba bekerülő friss húsok meg néha szórakozóhelyek de az eléggé zsákbamacska tud lenni.
  • Steel
    Bsc végéig én is otthon laktam, jó kis panel-chanel. aztán egy erasmus és áv után hirtelen ugrottam 1000 Km-t, mert kellett a kaland. Ebből lett 2 év kollégium kis német "elsősökkel" és most már társbérlet egy bulgár nővel (semmire ne gondoljatok, rikácsolós, 45-ös balkáni barom, és ha ránézek egyáltalán nem ugrik be a milf jelző)... a kecó jó, de drága plusz ki kell bírni a majmot (már nem sokáig szerencsére).

háát nem tudom, mivel jártam jobban. szűk volt már a panel, a kalandvágy meg nagy. de mostanra kurvára elfáradtam, mintha 3 év alatt öregedtem volna 6-ot... legjobb tanácsom: aludj rá párat, mielőtt eljönnél otthonról. Ha kertesben laksz, aludj rá vagy hetet.

Utoljára szerkesztette: Steel, 2014.12.10. 13:18:51
  • Sir Quno Jedi
    Nemermér az utcán mennyivel jobbak az esélyeid random senkikkel?!?! Ugyanaz.
  • Jeffjohnson
    Szinte szóról-szóra ugyanez a tapasztalatom és véleményem a netes társkeresésről. Lehet találni jót de kb. lottó 5-öst előbb nyered meg.
  • Aspyrin
    Mi a fasz van itt gyerekek, ez az "anyuval élek" topic? :D
  • bajgunar
    Én 32 vagyok. Mikor ex-em megunta a tésztát és pattintott (28 évesen), miután én elköltöttem a kecójára ~600k-et + a verdájára ~400-at. Csak mivel fűtés még nem volt a házán, így nem költöztem oda télire (megfagyni). Na mind1, vége lett (a 8 éves "házasélet"-nek) [jah ezt sem léptem meg, hogy "bekössem" a fejem, ez is egy ok volt]. Felkerültem unalmamban társkeresőre. Na ott a csajok ~90% -a arra megy, mennyi pénzed van!!!! Aztán HA van is pénzed, jön a köv. keresztkérdés: szüleiddel laksz -e? :O Ha nem (-et mondtál), jött a köv. elvárási tényező: milyen kocsid van?! Szóval kissé nehéz volt megfelelni. Pénzem nem volt, mert kiléptem, kocsim nem volt, mert elvette a cég, otthon laktam, mert minden pénzem ex-emre költöttem. Na meg egyedül? mi a francnak fizessek albi-t PL???
    Így társkereső. Nem volt egyszerű. Amelyiket nem érdekelte a pénzed, nem szép arcú lány volt. Amelyik kinézett valahogy, megtűrnéd magad mellett otthon, annak mindnek valami kettyója (elvárása) volt. Vagy valami olyan elvont dolgok érdekelték, hogy abból köszönöm nem kértem. Amelyik meg nagyon, de nagyon csinos, azokkal meg szóbaállni sem érdemes... Komoly kapcsolatot kerestem. A nagyon csinos csajok nem komoly kapcsolatot keresnek!!! egy társkereső oldalon sem! Még HA azt is írja ki adatlapjára. És beleélni is kár mélyebben az ismerkedésbe, mert egy bizonytalan kapcsolat születik belőle. Ahol lehet hogy TE részedről minden reggel vele kelsz és este vele fekszel le "aludni". De az Ő részükről ez teljesen bizonytalan! Vele kelsz fel, de este már nem biztos h melléd fekszik le!!! NA ebből sem kértem... (persze volt direkt barátság extrákkal kapcsolat, nem is egy, de ezt tudtuk mindkét részről, s aszerint is éltünk, de ez más tészta).
    Rettenetesen nehéz volt normális gondolkodású, elvárású, a földön járó, ésszerűen gondolkodó, hűséges, korrekt, teljesen őszinte, odaadó, s mindenben toleráns, s ezenfelül még csinosan, kívánatosan kinéző hölgyet találni, aki úgy szeret, ahogy vagy! amilyen vagy, amennyi pénzed, kocsid van, stb.stb... Ez ~2 évi társkeresőn való "szórakozás" ismerkedés és ~100 hölgy kevesebb - jobban "mélyebben" való megimserésének az eredménye, mire megszületett.
    De leszűrtem, hogy az oda beregizett csajok 90%-a nem normális/beteg/beképzelt/agyhalott, stb...

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2014.12.10. 12:25:04
  • SötétBarom
    Nem tudom, de a szemöldököm nekem is beleakadt a csillárba..
  • SötétBarom
    Respect.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, nekem is van egy szép házam, meg egy fasza lakásom, majd biztos érdekel, ki mit gondol. :D Főleg, hogy egy félbites agyú szőke mit hisz.
  • El Protector
    3x vagyok, mikor hazaköltöztem Pestről, visszamentem anyámékhoz, 200+ m² a lakás, elférek egyedül, faszom se fog fizetni albérletért. Mivel gyakorlatilag külön lakrészem van, fürdővel, 4 szobával ésatöbbi, nem zavart eddig senkit sem. Engem pláne nem, meg egyébként sem érdekel :p
  • tugyiti
    +1
  • SlayR
    Én pl nem is nagyon látom annak értelmét, hogy a szülővárosomon belül külön lakásban lakjam, főleg amikor az a családi lakás ahol felnőttem az én nevemen van.
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. 4x vagyok. És bezony, itt a házban lakik az anyukám is. Persze lehet hogy ez néhány nőnek gondot okoz, de nem ők törődnek vele, gondoskodnak róla és nem az ő rokonuk. Így aztán nagy ívből leszarom mi a faszt godolnak. Felőlem meg is dögölhet, aki szerint ez probléma. Magánügy.
  • mester1987
    Inkább akkor lakok jurtában, mit valami beteggel meg idegennel...

bajgunar: Az ilyen nők meg is érdemlik a sorsukat, 1-től 1-ig. Távolodni kell tőlük, mert lealacsonyodsz a szintükre...
  • HTS s3rg1nh00
    én mondjuk itt borsodban,még 2 évig egyetemista leszek 24 évesen és inkább lakom anyámmal,minthogy látástól mikulásig dolgozzak a tanulás mellett és hazajárjak egy albérletbe aludni...
  • G_ArchAngel #57386
    Nem tudom mennyire koveted a nemzetkozi gazdasagi hireket, ezen belul a foglalkoztatottsagot, de pl. Spanyolorszagban, Portugaliaban, Olaszorszagban, Gorogorszagban, de meg Angliaban is gyakran rakenyszerulnek a fiatalok, hogy a szuloi hazban eljenek 30 eves korukban.
    Nem rosszabb, mint 1-6 idegennel megosztani az alberletet.
  • AnarchoiD
    Csak felve kerdemmeg, milyen korosztaly vagytok, hogy felmerulhet "anyukanal lakas" ? :)
  • bajgunar
    HUuhhhuuu, mennyi idióta picsával "ismerkedtem" anno társkeresős oldalról. A magukat "áruló" lányok (nak nem nevezném őket) ~90% arra kiv. mennyi pénzed van, mit melózol, kocsid van -e, és hogy külöm élsz e a szüleidtől.
    Ha valamelyik nem stimmel, már lécel is tovább. Lehetsz TE Alain Delon, vagy Ricsárd Gír, ha már anyáddal laksz lapoz is tovább, vagy ha nem keresel ~200k felett, stb.stb... Kiismertem a társadalmat. Tudnék mesélni.
    Szép korszak volt, bele is untam, elég is volt. Még egyszer (ha véletlen megint single leszek) tuti nem regizek be. Nincs az az isten.
    Persze akadnak normális gondolkodású is (1-1), de ritka mint a fehér holló.
    Mind rózsaszín ködben jár, a föld felett 10 centivel és olyan elvárásaik vannak, amilyen még a mesében sincs. Mindemellett, még magukkal sincsenek tisztában, nemhogy mással, vagy a világgal. Betegek...
  • Sippie
    akkor mire megy? :D

#57373: az hogy el van szállva magától ne lenne női vonás? Te melyik országban élsz? Itthon csak ilyen nők vannak szinte...
    Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.12.09. 17:09:35