58269
IWIW-es adatlapok megtekintése a topikba beszúrt képek alapján (KATT IDE)
Ha \"18pluszos\" a kép, inkább linkben! Törekedjünk arra, hogy valós képeket lássunk!
((a személyeskedő hsz-ek automatikusan törlésre kerülnek))
-
ba32107 #50528 Le van szarva már, nem érdekel senkit fogjátok fel -
öregember #50527 egy szóval sem mondtam, h nincsen -
#50526 Igaza van... -
NLN #50525 lolz xd -
öregember #50524 KATA !!!!!!!!!!!!!!!!!444 -
#50523 Elmész ám te a jó büdös kurva anyádba most már... Nehogy már rám tereld az egészet és most még én legyek a hibás amiért minden szarba belekötsz! Vedd már észre magad, és eszméletlen gyorsan fejezd be ezt az undorító, gennyes viselkedést. Mégis mit képzelsz te magadról? Én kötök bele bárkibe is? Én állok le fikázni másokat? Az egy dolog, hogy nem hagyom magam oltani mindenféle szarházi által, de ez nem egyenértékű azzal, hogy én generálom a flémeket. Egy olyan esetet idézz be, ahol én ugattam be valakinek és azzal kezdődött az egész, nem azzal, hogy a hozzád hasonló odajön és beleköt minden szóba (azaz trollkodik). Ki is akkor a főtroll? Tedd helyre magad a táplálékláncban kisapám, mielőtt egyéb problémád nem származik belőle...
Hócipőm már tele van az ilyen faszfej gyökerekkel, hogy jön kötözködni, fikázni, trollkodni, és akkor a végén még én vagyok az oka az egésznek. Hát a kurva anyját az összes ilyen kis szardarabnak most már...
Persze az is érdekes hogy más bármit írhat, le se szarják, én ha írok valamit minden szavát kielemzik és belekötnek...
Elegem van. -
öregember #50522 -
Bhalage #50521 juj szép -
öregember #50520 -
öregember #50519 -
öregember #50518 -
öregember #50517 na, a többit priviben, ide már csak képeket és ahhoz kapcsolódó kommenteket szeretnék kérni és látni
köszi -
mEkLaU #50515 Bocsass meg, ugy ereztem erre reagalnom illene! Esetleg ram celoztal akkor amikor a kamuregelokrol tettel emlitest? Nekem ez az egyetlen felhasznalonevem van en mar nem tudom miota, a nap barmelyik perceben oda tudok barki ele allni! Ha olyanfoku szemelyeskedesben kell kitornod, amilyenben kitortel, egy negativ(-ish, mert ha megnezed annyira nem hordtalak am el) kritika miatt, akkor az rendkivul szomoru, es onertekelesi problemakra utal!
Ha nem nekem szolt, akkor tekintsd semmisnek a reakciom ( trollkodasom :S ) -
#50514 -
-
#50512 biztosan nem trollkodott Kata. A kicsi trollt bünteted, de a trollvezért nem? :D
Pár éve azért már olvasgatok a fórumon, és mindig megcsodáltam, hogy drága Katánk milyen egyszerűen képes veszekedni bárkivel, és bármiről. Ezt én is megtapasztaltam. Köszönöm :] -
öregember #50511 na, eljött az idő, aki folytatja a trollkodást, annak törlöm a kommentjeit -
#50510 Lépeket nem akrnátok link-elni inkább. -
#50508 lehet -
Lacika 79 #50507 Őt kérem szépen, köszönöm szépen! :* -
#50506 Látod még mindig nem bírod abbahagyni és még mindig generálod. Teljesen tipikus fajtája vagy a fórum trolloknak.
Mellesleg nem tapostál érzékeny pontomra, csak elkezdtél kötekedni baromsággal. Másrészről nem rólad írtam a kamureges hsz-t, ha esetleg ez nem jutott volna el a tudatodig zsenikém.
De most már igazán befejezhetnéd, túl vagy rajta, és már mindenki unja. Rakj inkább képeket, vagy nézz körül más topikokban ahol még kiélheted magad. -
#50505 Aranybogár, ha az enyém kamureg, akkor a tiéd meg újreg
De igazad van, ne trollkodjunk, ne flémeljünk...de nem bírtam ki, hogy ne kövessem a példádat :D
Ne haragudj amúgy, nem akartam a fájó/érzékeny pontodba taposni. Máskor tapintatosabb leszek :] -
#50504 ez egy kissebbfajta kamureg...de azért jó:D
Csordás Orsolya -
öregember #50503 -
öregember #50502 -
öregember #50501 -
öregember #50500 -
#50499 -
cmsworld #50498 -
öregember #50497 -
öregember #50496 -
öregember #50495 -
öregember #50494 -
öregember #50493 -
clio1616v #50492 pózolj a konyhakövön vol. 1 -
öregember #50491 -
clio1616v #50490 így van ennyire azért nem fontos, hogy kinek milyen a melle -
#50489 Így van. Másik érdekesség, hogy a sok jellemtelen, gyáva, kispöcsű retek ilyenkor előrángatja a kamuregjeit és arról ugat, fikáz, generálja a flémet, trollkodik. De valahol meg lehet érteni őket, hiszen végre valami történés van az életükben. -
#50488 Megnézed az is milyen anomália széségkirálynők mind magas/közepes csajok. Sztem viszont a közepes/alacsonyak között sokkal szebbek vannak. -
öregember #50487 neki is összevissza vannak....