Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
♠♦♣♥
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Különben sem az a lényeg itt, hogy milyen finomat fõz, hanem hogy hogy kéne szétkúrni, hogy minél jobban fájjon neki. 😄
De amúgy ez a topik nem úgy indult, hogy gusztustalanul ronda de mégis magabiztos lányokat linkeltünk? Ez már nem pont olyan 😛 De jóak.
Voltam zárás előtt. _______________

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

te találtad ki? 😄
õ meg kapná análba 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
azért adnál neki tudjuk😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.