Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gecc.. pedig ezeket én nemszoktam bevenni és wáá xD lol wá
eskü elhittem... xD
xP
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
xP
engem ez baromira zavar, és a vicc, hogy a nyelvtan tanárunk is folyton ezt hajtotta.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
a 3730-asnak meg van olyan arcéle bazz! tiszta Homérosz! 😄
a 3727-es kibebaxott jó! kár, h házas! és úgylátom egy nagydarab kopasz ember a szponzor! wáááááá
a 3729-esnek a többi képébõl derül ki, h 3km hosszú az orra... ja, meg az anyjából van mégegy! 😄 ökrök... vagymi ikrek! 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Volt most nálatok tanárcsere? Vagy, ha csere nem is, távozott valaki?😊
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"