Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
behánnya egyik képet, és aláírja:
Dr. Kóka Jani 'bácsi'...(((: Hi-hi-hi...Bejön nagyon, de nem vagyunk egy síkon, sorry. Pedig jófej. <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
.: mobilize.hu :.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
★Nyussszee Cserkúti Lillus εїз <»-(¯`v´¯😉-» LσlcsЧkα ♥ Lolcsσσσ*>»-(¯`v´¯😉-» LσlcsЧkα ♥ Lolcsσσσ*>
ike tevagy a gáz csháj :c
nagy lesz az oda o.O
kaksi elött
hõde zekzi _.-
"Aaaaaa_ღ♥ _SzErElMeS♥ •ஐ~£¤N@ & N@TiOn♥ஐﭻღ
"A pillanat" - zomfg
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amúgy nem néz ki roszul
#6161:vagy csak nem ismerik az idõzítõt😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
szimulator lol, ez meg sem fordult a fejemben 😊)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
REAL MADRID
REAL MADRID
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
REAL MADRID
5 oldalt végignyálaztam , nagyrészüket megkurnam😄
...de akkor is én utalni myvip , iwiw és társai szennyoldalak , de ilyen célból érdemes nézni õket 😉 XD
WÁWÁWÁ 😄DD