Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Mindenki két- három kedvenc hölggyel "nevezhetne" aztán lehetne szavazni rájuk minden földi halandónak.
Mit szóltok?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csak asszem minden harmadik lyányka perelne
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
practitioner of the forbidden arts of death
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
http://gaborszantai.co.uk/
LOOOOOOOL , az a fej geci, az a nézés , az a kéztartás !
BAN PLZ !!!!!!!!!!!!
Pedo -e vagy ?😄
Láttá e már fûbe nyuszit _😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"ha barátom akarsz lenni ...,elég sok dolgok meg kéne csinálnod"
felfogod ezt a mondatod? tipikusan az a csaj aki azt hiszi hogy a szex olyasvalami amit a nõ ad a férfinak mintegy ajándékba és azért a férfinak bizony meg kell dolgozni, aztán mint a jó kutya megkapja a jutalmát. és elég sok ilyen van
"cia. egy élõ barbie vagyok barna hajjal... se
bár nekemis megvan mindenem, mint ahogy annak a ribancnak:$"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
nem-e???
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
if you want to be my boy...lick my pussy for my joy...lick it up...lick it down...lick my pussy all around...♥
ha barátom akarsz lenni ...,elég sok dolgok meg kéne csinálnod..😉"
hát azért ugye van egy határ.
sokmindenre képes az ember, de szarba nem dugja a faszát.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit