7
-
#7 Egyszerű alantas anyagi érdekek miatt van az egész. -
Lame #6 Ez tenyleg nevetseges mar. Mi a francnak ennyi? -
dez #5 Olyan kábelt csak úgy lehet csinálni, hogy lesz rajta egy doboz, amiben ott van a nem egyszerű konvertáló elektronika. -
Taxy01 #4 A DVI már mindennapos, én több mint egy éve használom, a HDMI is nagyon elterjedt, az összes normális LCD TV-n, meg a komolyabb DVD-ken is ez van. Mire ez bejön az vagy 1-2 év. Addigra valszeg nem lehet olyan DVD/HDDVD/BR lejátszót kapni, amin ne lenne HDMI, Szóval nem sok értelmét látom. De az okosok biztosan tudják miért öltek bele nagyon-nagyon sokezer dollárt.... ha mégis elterjed, akkor meg az fog a jól járni, aki HDMI-DisplayPort kábelt gyárt. -
Theodora #3 Érdekes, nekem notebookot is nemrég úgy kellett vadászni, hogy legyen rajta DVI csatlakozó, akkor ezek a csatlakozók mikor fognak megjelenni? a Vista SP3-al együtt???? -
#2 többek között a HDCP 1.3 másolásvédelemmel igyekszik magát elfogadtatni minél szélesebb körben.
Én például máris ráizgultam, másolásvédelem nélküli madzaggal sokkal szarabb az élet. Fúú már alig várom hogy ilyenem legyen és akkor a villanyt is ilyen dróttal fogom bedugni a konektorba, nehogy lemásójja valaki.
A tököm kivan amúgy hogy már rohadt madzagok között is "formátumháború dúl". Nem mondom hogy ragadjunk le a D-SUB csatinál, de most őszintén a HDMI mér nem jó? Inkább azt tartanám fejlődésnek ha végre kialakulna egy olyan rendszer és szemlélet a gyártók részéről, mint '96-97 körül amikor megjelent az USB, leváltva az ilyen-olyan soros-párhuzamos szirszarokat egy egységes csatlakozó-szabvánnyal, ami még ráadásul egész jól működik is, és oda-vissza kompatibilis a rébbi 1.0 valamint az újabb 2.0 típus. -
turul16 #1 15pin VGA -nál egyszerűbb nem igen lehet :) Én még mindig azt használom, és elégedett vagyok vele.