Az ORTT beintett a Legfőbb Ügyészségnek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, a lényeg a pénz
pályáztatás útján többet tudnak kaszálni és így az adott személyek lefizetése is busásabb lenne
ezek kereskedelmi szervek, pályáztatni egy tv adót igazából csak színjáték. mivel azt kell eldönteni h pl a tv2 helyén most a tv2 fusson vagy a tv2. 😉

nem. azért mert a tévék azt hiszik hogy az emberek nagyon figyelnek oda hogy "hûha ez most 16-os karikás, nem engedem oda a zsófikát" és ezért szinkronizálják újra meg változtatják meg a filmeket h megkapja a 12 karikát. 😉 ha nem lennének annyira nézettséghajhászók megelégednének azzal h zsófika nem fogja nézni de a 10 éves szinkron legalább maradhat a filmen.

a sláger rédijó helyében magánjogi szerzõdõ félként kezelném a továbbiakban az ortt határozatait.

spyderco
Illetve a szép színes karikát a képernyõ sarkában..

http://www.o-store.hu

stargatelost
I agree

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sanyix
És az ORTT maga is megszûnhetne, mert idióták gyülekezete. Nekik köszönhetjük sok film fossá vagdosását.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ha van itt jogász akkor lefordítaná a "magánjogi szerzõdõ fél"-t?

A pályáztatás nélküli szerzõdéskötés nem hangzik jól "állami" szervezeteknél..
de jo lenne ha egyszeruen megszunne ez a ket ado 😄😄😄

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Persze, mert neki biztos nem jutott vastag boríték a zsebbe.....nevetséges ez a pereskedés...