50
Vélemények ide!
  • Thanatos
    battletech
  • Mincsi
    Galaxis utikalaúz stopposoknak?
  • Dave John
    Dűne könyvek.
  • eörgs
    warhammer 40k.
  • akyyy
    én két voyager (star Trek) könyvet olvastam végig, meg volt 1, aminek a címére nem emlékszem, egy csaj meg egy pasi utazott az űrben idegeneket kutatva, a végén meg tán emlékezetüket elvesztve maradtak egy idegen fajnál.
  • Mirk
    a felsoroltak nagyrésze nekem is megvolt(mármint olvastam tőlük:D)
  • HUmanEmber41st
    Stanislaw Lem, Arkagyij és Borisz Sztrugackij, John Widham, Ray Bradbury,
    Zsoldos Péter, Brian Wilson Aldiss, A. C. Clarke, Michael Cricthon, Philip Jose Farmer, Frederik Pohl, Kurt Vonnegut, Pierre Boulle, Clifford D. Simak, Hal Clement, Robert Sheckley... és még mennyit nem írtam ide!

Csak sci-fit olvasok szinte:D már nagyon régóta.
    A régi Galaktika rulez, az új kiadás a régiekhez képest szines reklám kiadvány..( ratyifos)
  • Mirk
    A szépirodalom régi. A sci-fi és a fantasy 20. századi találmány és szerintem azért nem sorolják a szépirodalomba mert földtől elrugaszkodott, nem sima tanmeseként szolgál.
    Egyébként én is sok sci-fit olvasok, mondhatni azon nőttem fel(Orson Scott Card, Frank Herbert, Asimov, stb.)
  • Kicsikiraly
    Galaktika for evör :D abba vannak jó kis novellák :)
  • kriszwells
    Ki szokott sci-fi könyveket olvasni és mi a véleménye róla? Én nagyon szeretem,bár pár ismerősöm pedig mindíg azt mondja, hogy a sci-fi egy nagy baromság, de ők mindíg valami csillagokháborúja szerű lézerkardos-pisztolyos lényekkel teli valamire gondolnak, bár én mondtam nekik, hogy a sci-fi nem teljesen ez. Ott van pl. kedvencem Philip K. Dick, szerintem az ő művei messze nem ilyenek viszont elég jók, megfelelő minőségi tartalommal, de ez saját vélemény. Valaki egyébb mondani való?
    Ha jól tudom sem a sci-fi sem a fantasy könyvek nem tartoznak a szépirodalom közé, de mi ennek az oka?