3
  • Cat #3
    A BSA csak egy érdekvédelmi szervezet, ha nem fizet neki a PDF Bean Inc, akkor nem fogja az ügyvédei munkadíját ilyen dolgokra pazarolni.
  • bvalek2
    #2
    Tagja vagy a BSA-nak? PDF Bean Inc. tagja a BSA-nak? Nem? Hát akkor mit ugráltok?
  • Theodora
    #1
    Én február 5-n írtam egy érdeklődő levelet az alábbi tartalommal:
    "Tisztelt BSA!

    A Centrum Parkoló Rendszer Kft. honlapján http://www.centrumparkolo.hu található pdf dokumentumok (RENDELET.pdf;) a PDF Bean Inc. PDF4Free (http://www.pdfpdf.com/pdf4free.html) szoftverrel készültek.
    A cég honlapja alapján a szoftvert kizárólag magányszemélyek és nem-kereskedelmi célra lehet használni (The software is free ONLY for personal and noncommercial use. Anyone who wishes to use the software for business and commerce should purchase PDF4U family products.).

    Kérdésem az lenne, hogy a Centrum Parkoló Rendszer Kft. által készített és közzétett a pdf4free szoftverrel készített pdf állományok, megsértik-e a PDF Bean Inc. licenszfeltételeit.
    Hivatkozott pdf állományok:
    http://www.centrumparkolo.hu/cp/Data/images/Documents/RENDELET.pdf
    http://www.centrumparkolo.hu/cp/Data/images/DokPDF/dijrendelet.pdf

    Kérem tájékoztassanak a vizsgálat eredményéről.
    "

    Sajnos a mai napig nem kaptam rá választ! Ebből azt gondolom, hogy ha az én programomat használná valaki jogtalanul, akkor azzal se csinálnának semmit. Pedig kiváncsi lennék rá, hogy a BSA mit gondol "nem üzleti célú" felhasználásnak.