Phosphor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen tuti mûködött, most nincs idõm tesztelni, de gép ellen oké.

honnan lehet letölteni az alphát

vagy betán h lehet multiban nyomni??
és ezt hogy kell sokan játszani?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Nem jön valaki? 😄

SD456
Hy all!

Egész jó game! Fõleg ahoz képest, hogy netes. Egykét régebbi játékot is aláz<#vigyor> Na jó azért nem...

Bye all!!!

PS3 ID: SDani456

Super Saiyan
LOL!!

>:C

scorpeeon
Most néztem, kicsit Q3 lopás csak 😊 De nem rossz ötlet 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

vmvr
énis így vagyok vele😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

King of Roads
nekem a címe volt érdekes: "fospor" aztán rájöttem, h nem is így kell mondani <#rolleyes>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Durva. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Malakai
Jah, ismerem, jópofa, de haverral nem tudtunk multizni sajna, egyszerûen nem látta a másik gépet, vagy ha mégis, akkor timeoutolt rólla.

Amúgy nagyon durva mit ki nem hoztak belõlle...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Atti12
én is azt hittem 😄😄

Me0w
Ez nem flash, hanem shockwave. A kettot ne keverjuk mar vaze.

Together we'll fly someday...

SNAKE01
én ezt gondoltam egybõl!xDDDDDDD

Czdano
elõször azthittem vmi hüle már megint topiknyitási kényszerrel küszködik és nagyon elírta azt hogy photoshop 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Gerbill
Nem olyan rossz játék, erõsen Quake 3 Arena koppintás😄 De csak botok ellen tudok játszani. Ha valaki tud csatlakozni egy szerverre, akkor elmondaná hogy.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

zsolesz92
ezmiez?

passatgt
Topik cím magáért beszél, képet nem linkekel, nem lövöm le a poént.Mindenképpen érdemes megnézni, hogy mit lehet kihozni a shockwave flashbõl😊

http://www.rasterwerks.com/game/phosphor/beta1.asp