Phosphor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen tuti mûködött, most nincs idõm tesztelni, de gép ellen oké.
honnan lehet letölteni az alphát
vagy betán h lehet multiban nyomni??
vagy betán h lehet multiban nyomni??
és ezt hogy kell sokan játszani?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Nem jön valaki? 😄
Hy all!
Egész jó game! Fõleg ahoz képest, hogy netes. Egykét régebbi játékot is aláz<#vigyor>#vigyor> Na jó azért nem...
Bye all!!!
Egész jó game! Fõleg ahoz képest, hogy netes. Egykét régebbi játékot is aláz<#vigyor>#vigyor> Na jó azért nem...
Bye all!!!
PS3 ID: SDani456
Most néztem, kicsit Q3 lopás csak 😊 De nem rossz ötlet 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nekem a címe volt érdekes: "fospor" aztán rájöttem, h nem is így kell mondani <#rolleyes>#rolleyes>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Durva. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jah, ismerem, jópofa, de haverral nem tudtunk multizni sajna, egyszerûen nem látta a másik gépet, vagy ha mégis, akkor timeoutolt rólla.
Amúgy nagyon durva mit ki nem hoztak belõlle...
Amúgy nagyon durva mit ki nem hoztak belõlle...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
elõször azthittem vmi hüle már megint topiknyitási kényszerrel küszködik és nagyon elírta azt hogy photoshop 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem olyan rossz játék, erõsen Quake 3 Arena koppintás😄 De csak botok ellen tudok játszani. Ha valaki tud csatlakozni egy szerverre, akkor elmondaná hogy.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Topik cím magáért beszél, képet nem linkekel, nem lövöm le a poént.Mindenképpen érdemes megnézni, hogy mit lehet kihozni a shockwave flashbõl😊
http://www.rasterwerks.com/game/phosphor/beta1.asp
http://www.rasterwerks.com/game/phosphor/beta1.asp