13
  • DJ Boss
    #13
    NAhát jól kiritkították itt a hsz-eket... Sebaj, ilyen világ ez...
  • humaninsect
    #12
    winnie csak a junkieba ír.
  • Danecay
    #9
    Na ide figyelj te FAKK, (ha már én birka vagyok) én nem sértegettelek, csak kíváncsi voltam, hogy miért csesztet téged ez az oldal, de az általad leírtak alapján csak valami féltékenység netán valamilyen komplexus gyötörhet. Megnyilvánulásod alapján értelmi szinted egy általános iskolás gyerekével egyenlő, de nem akarom megsérteni az általános iskolásokat. Talán ha kulturáltan valaszoltál volna még vitatkozhattunk is volna, de mivel úgy néz ki ennyi telik tőled, nem alacsonyodom le hozzád, így részemről a vita lezárva.
    Még annyi, hogy a DVDRip a véglegesen kiadott és hivatalosan forgalomban lévő DVD másolata, ami lehet menüs, vagy a nélküli, multi language-s vagy nélküli, rippeléstől függően. Ami ennél hamarabb ki szokott kerülni az a DVD Screener, ami egy promóciós célokat szolgáló DVD másolata, ami menü mélküli, és esetenként felbukkanó feliratokat ill. logókat tartalmaz.
    Tehát még 1X írom részemről a vita lezárva, akár anyázhatsz is, mert mást nem is várok el tőled, reagálni nem fogok rá.
  • ZoliJ
    #8
    na fiam, veled is csak többen vagyunk
  • Cmdr
    #7
    sorozatjunkie.hu akart lenni
  • Cmdr
    #6
    Bírka! Azért meg a DVDrip mindig elöbb jelenik mint a kereskedelni DVD(legujabb filmekről beszélünk)! Ezért inkább meg se szólalj! Tudod, az egy dolog, hogy valaki írkál kritikát egy letöltött film után, de amikor már ilyen pofátlan módón teszi, az már egészen más dolog! A másik dolog, ha egy idő után, amikor már akkora a nézettsége az oldalnak, hogy megéri mondjuk google ads-ot feltenni, akkor már simán mehet az infó a ASVA-nak, és a BSA-nak is, mert a warezal keres pénzt... csak egy példa, ez már a superjunky.hu oldalra tökéletesen igaz, csak ott RTL reklámok szoktak lenni, közben warezról származó sorozatokról írnak!

    Látom az ilyen dolgokra a rálátásod nulla!
  • Danecay
    #5
    Nem kötekedni akarok, de tulajdonképpen mi is a kifogásod neked humaninsect a által linkelt oldal ellen? Lehet onnan valami illegálisat letölteni? Ha pedig valóban a DVDRip megjelenése után ír a filmekről, akkor ezek szerint van DVD is, tehát szavad nem lehet, mert honnan tudod, hogy nem rendelte meg külföldről a filmet DVD-n és ezen gyári DVD megtekintése után írt kritikát a filmről? És miért bukna le vele, miért is warez oldal ez a Te meglátásod szerint? Azzal, hogy valaki szubjektív véleményt ír egy általa látott filmről, és közé teszi egy oldalon nem hiszem hogy bűnnek minősül. Na mind1, csak nem értem, hogy miért kell ide beírni ha nem a cikkel kapcsolatos a mondandód, csak azért, hogy valakit cseszegess?
  • akyyy
    #3
    szegény jetson család ugy néz ki mintha valami toy-storys film lennne:C
  • humaninsect
    #2
    Running Scared/Halálos hajsza rulzik, 2006 egyik legjobb akciófilmje
    Halálos Hajsza

    Füstölgő ászokat lazán veri:
    Füstölgő ászok
  • humaninsect
    #1
    Running Scared/Halálos hajsza rulzik, 2006 egyik legjobb akciófilmje
    http://filmbuzi.hu/archives/2006/06/06/A_szekbe_szegezo_Running_Scared/

    Füstölgő ászokat lazán veri:
    http://filmbuzi.hu/archives/2007/02/21/fustolgo-aszok-smokin-aces/