hogy tv-zzünk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Akyyy: Full felesleges...
Nyissak én is olyan topikot, hogy milyen színû cipõt vegyek feketét vagy fehéret?
Vagy szerintetek a bal vagy a jobb kéz gépel gyorsabban?
lol haggyámá'
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Ramadamammy rapidrandi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Koroknai a narrátor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bár én mostanába 16:9-ben nézem magát a tv-t is.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Amúgy meg kit érdekel xD a Tv-met a PS-emhez használom meg néha egy két sorozat rendszetelen megtekintésére 😛
klóztopikplíz 😊
Mivel a tévéadások jórészt még csak 4:3-osak, így csak tévézésre a 4:3-os képarányú tévék alkalmasabbak, de "szélesvásznú" filmnézésre (DVD, Xvid, DivX stb formátumok...), játékra a 16:9-ed jobb. (mivel a két szemünk ugye egymás mellett van, így vízszintesen nagyobb teret látunk be...)
.: mobilize.hu :.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.