16
Install Maker
  • [HUN]FaTaL
    És a víruskereső mennyit ír a meghajtódra és mennyit tömörít?:D fél óra alatt 38 ezer fájlt betömöríteni, exét készíteni róla nem egy egyszerű művelet. Mondjuk az 5 órát én is sokallom de szerintem 1,5-2 órát simán eltart egy ilyen művelet
  • Schwarz
    öööö, mi az a rengeteg fájl?
    lehet az nem tetszik neki, h sok, vagy valamelyik fájlnév (ő és ű betűk pl.) vagy nagyon hosszú a fájl neve, vagy nem olvasható valamilyen okból. mondjuk ez az "unamed file" nevű üzenet nekem semmit sem mond. célszerű lenne megnézni, hogy minden fájl olvasható-e, pl átmásolod valahova, vagy bezippeled, és akkor kiderül. esetleg próbálkozz más telepítőkészítővel, ha a fájloknak semmi baja.

az 5 órát rohadtul soknak tartom, még egy dvdnyi fájl esetén is, max fél órát adnék egy ilyen műveletnek. 5 óra alatt a víruskergető végignézi a másfélmillió fájlomat
  • Grass
    Akkor nem renderel sorry:P
    kb 4,4 GB lenne és 38 000 fájl
  • Schwarz
    renderelés? 5 óra? milyen program az? mit renderel egy telepítőkészítő program?
  • Grass
    Először is köszönöm a segítséget
    Kipróbáltam több programot is de a Install Creator Pro tetszett meg a legjobban csakhogy a renderelés legvégén kiír egy "Unamed File" nevezetű hibát ami azért elég dühítő közel 5 óra renderelés után.
  • Schwarz
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    szóval fasza:DDDDD baszki hogy nem tudok írni
  • [HUN]FaTaL

fasz a logod :)

• Schwarz
  • [HUN]FaTaL
    akkoris innosetup rulzik:D
  • Schwarz
    Wise rulzik :)
  • [HUN]FaTaL
    InnoSetup rulez
  • Dodo55
    Ha egyszerűen használható, de viszonlag sokat tudó kell: Install Creator Pro
    Ha meg jobban testre akarod szabni, akkor tényleg NSIS
    De szerintem arra amire neked kell, elég lesz az Install Creator Pro. Meg elég jól tömörít is.
  • Grass
    Ezt a progit már próbáltam de nagyon bonyolult mert ilyen scripteket kell benne írni amihez én nem értek
  • FLeK0
    http://nsis.sourceforge.net/Main_Page
  • Grass
    Egy kis help kéne
    Elég sűrűen LAN-olunk mostanság haverokkal és általában 3 db régebbi játékkal, na most én ezekhez szeretnék telepítőt csinálni. De úgy, hogy a telepítésnél ki lehessen választani, hogy a 3 játék közül melyiket rakom fel. Ehez keresek vmi programot meg egy kis helpet. Próbáltam már a CreateInstall nevezetű programot de ebben ezt nem tudom megoldani.
    Mindenképpen olyan progi kéne aminél be tudom állítani, hogy a telepítő alatt egyéni háttér legyen!