Anti-Por topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
70es évek style 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha van neki egy ami kifelé fújja?
nálam oldalt van egy befelé fújó, hátul meg kijön a réseken a levegõ
(mondjuk azért nyáron szoktam betenni egy pluszt😉, ami kifele löki)
A türelem rozsdát terem.
Úgy tervezem, h beszerelek egy plusz ventit a gépbe. Ami a levegõt befelé fújja. A venti elé ipari légszûrõt /olajos szálakból szõtt légáteresztõ paplan/ eszkábálok. Így szûrt, nagynyomású levegõ lesz a gépben. Nem szív fals levegõt és port az egyéb réseken.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekünk egy ilyen cucc van. ha egy zsákba beleteszed a párnát, õsszeszívja egy labda nagyságára, és megöli az atkákat 😉 (remélem, a képet jól szúrtam be)
1600m folott pedig szinten nincsenek atkak. Lehet koltozni kellene 😛
És az, hogy mennyi atka/por van a szõnyegben, függ annak típúsától is, hogy teszemazt': egy olyan szõnyeg, amibõl több szál (ilyen mûszál) áll ki, és varrva van, jobban megragad bármilyen por. Ja és még ha mûszálas cucc van a padlón, az is bírja húzni a port. 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amit porszívózok is, de valahogy megtalálnak a kis szemét dögök
nem vagyok rá allergiás, csakhát sok a fekete bútor/cucc, aztán meglátszik...meghát irritáló
A türelem rozsdát terem.
amúgy szerintem a csempe + padlófûtés a legjobb ,mert nyáron hûvõs, télen meleg ..kár hogy a legdrágább megoldás
(bár felmosni egyszerûbb mint porszívózni, meg melegvízzel sûrolni a szõnyeget)
A porolás sajnos (fõleg városban) nem mindig megjátszható úgyhogy marad a porszívó :/
láttam olyan ipari porszívót, ami 3 ökölnyi atka-kakit, koszt, porcicát szedett ki egy átlagos szõnyegbõl
de tényleg, ezek a normális porszívók semmire sem jók, nagymamámnál besegítettem egyszer, 1 porszívózás,kivittük haverommal a hintára fellöktük a szõnyeget majd fél órán át ütögettem egy bottal de állandóan jött belõle a por
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Ugyanez ágytakaróval, összehajtani és mehet a fagyasztóládába pár napra.
ezekrõl van vkinek pozitív tapasztalata? <#fejvakaras>#fejvakaras>
mondjuk halottam ilyen alternativat, hogy parafa...
szerintetek?
de akkoris parketta 😄
yikes 😄
nem full parketta
van olyan alternativa a parketta helyett amivel a poratkatengert kikuszobolhetnem??? (padloszonyeg joak, csakhat atka nem rulz 😄)
én egy éve vagyok parkettás, leírhatatlan a különbség, persze a takarítást nem helyettesíti
A türelem rozsdát terem.
A porszívóval kb 1-2 hentente csak a szûrõk (a ház) külsejét kell leporszívóznom, belülre semmi nem jut.
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
engem már nagyon idegesít, sajnos a lakásban valami miatt sok a por,így gyakran porszívózás mellett a gépet is kikell fújnom 3-4 hetente
valaki tud ellene valamit?
most próbálok készíteni textilt a ventikre, valaki tapasztalat?
A türelem rozsdát terem.