5
Hyundai PA30B - MP3 lejátszó
  • Pheel
    #5
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=mp3&hol=topic
  • hunbasser
    #4
    próbálj más fájlrendszert,vagy vmi spéci progival formázd meg(azért spécivel,mert a 99%-a úgy formázza meg,h a formázás után kevesebb lesz a kártya kapacitása)
  • raven87
    #3
    Nah valami már sikerült vele csinálni. sima FAT-ba raktam a kártyát így 256-osnak mutatja, de a szabd helyet 472-nek. :S
    Jah, és barom lassan másol rá.
    ---
    hunbasser: Igazad van a topic nyitással kapcsolatban. Valóban arra nem gondoltam, hogy mp3 lejátszós vagy memóriakártyás topikba írjak, de ha nem zárják be akkor sztem maradhat. Hátha másnak is vannak gondjai ezzel a lejátszóval.
  • hunbasser
    #2
    sztem vmi hiba lehet az mp3 lejátszójával.talán ez lehet a gond,bár az ilyesmikhez nem nagyon értek.

    viszont gondolj bele,mi lenne,ha az összes mp3 lejátszónak,és sok más hardvernek topikot nyitnának,mi lenne itt az sg-n...lenne kb 20-30ezer topik,amiben csak 2-3 hsz lenne,sztem írj az általános segítségkérő topikba,de ha jól tudom,van pár topik,ahová még írhatsz(mp3 lejátszós topik,memóriakártyás topik,ha jól emlékszem ilyenek is vannak)
  • raven87
    #1
    Azért nyitottam ezt a topic-ot, hogy akinek ugyan ilyen mp3 lejátszója van és gondja van vele segítséget kapjon.
    ---
    Én most tőletek kérnék egy kis segítséget.
    Vettem egy 512-es SD kártyát és egyszerűen a lejátszó programja csak 16 MB-osnak ismeri fel. Kipróbáltam a kártyát fényképezőgépben és kártyaolvasóban is, azok felimerik rendesen. Ha valakinek lenne valami ötlete, hogyan oldhatnám meg, hogy a lejátszó programja is fel ismerhesse annak nagyon örülnék.

    Vagy ha valaki tudja, hogy újabb drivert honnan lehetne leszedni, mert én sehol sem találtam hozzá.