15
-
nekem a wow is tetszik,ez is jó...Nagyából minde MMORPG zsir -
kéne egy Guild Wars2 topik a játékosok fórumába.Pls valaki nyisson egyet!!!!Hogy már ott is tangjanak a hirek -
kurama #13 Ez a legjobb játék gyerekek: http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
:D
-
n0k0m #12 Azhittem en utalom egyedul a WOW "rajzolasat". utalom azt a grafikai megvalositast. A karakterek is ugyanolyan nyomottak.
Aion szerintem nemsokban fog kulonbozni Lineage2-tol, de meg nem jelentettek be, hogy milyen extrak lesznek benne.
Az Age of conan, Gods n Heroes, Warhammer online lehetnek meg jatekosok a nagy versenyben.
Aztan masodkategoriaba sorolom pl. Cronicles of spellborn (semmi extra ujdonsag), hasonloan mint Lord of the rings online (lehet hogy kezd nagyob befutni, de semmi nagy ujitas) -
VidositsAndrás #11 hát emberek én csak azt tudom mondani (lévén, hogy nyomtam sok mindennel) hogy WoW grafika olyan mintha az 5 éves unokaöcsém rajzolta volna a karikat egy délután...szerintem bagy szar...gw is jó csak egy idő után mikor eléred az "I'm Very Important" szintet és végigtoltad az összes campaign-t úgy hogy mondanak egy questet és vágod Wiki nélkül a cuccost akkor egy kicsit unalmas...főleg ha ezzel párhuzamosan röhögve solozol DoA-ban elével...a WoW copyról annyit, hogy se WoW se Gw nem lenne a jó öreg diabló nélkül :) ugye a WoW eleve blizzard-os termék a GW-t (illetve az ArenaNet-et) a Batttle.net-ből(ugye-ugye a hasonlóság :)) ) kilépett tagok és rajzolók alapították...vannak ott máshonann is de az arenanet blizzarod-os múltja a meghatározó...nah mind1 GW azoknak jó akik addictok :))...(Amúgy nektek is csinál olyat hogy Hall of Heroesban kinyitottam a ládát és nem doppolt?? ) -
Amugy az Aion lesz a legjobb meg a GW2
-
Jaja én meg kiprobáltam a WoW-ot;drága szar unalmas kezelhetetlen no grafika szoval egy épp eszü ember inkább a GW-t szereti:a WoW-os osztálytársaim tiszta hülyék azt hiszik ez a játék az Isten szoval beleörültek na mind1 a tény az:A WOW SZAR!! -
Goth #8 a szart is legyek milliárdja szereti. -
Zenty #7 pff fejezeteként mindig minimum 1 millio kel ell...
Mondjuk az is igaz,hogy nem a wowos korlátoltaknak való ez! Akik szerint a wow útán mindem más mmorpg copy...
Gw igényes más,és egyedülálló :) -
GVG #6 5 milliárd 992ezer ember meg nem fizet a wow-ra...
namost melyik a több:D xD -
Atees1987 #5 8 millió ember azért fizet havonta h unatkozzon a WoWal... biztos igazad van, grat! -
mintha a wow olyan izgalmas lenne -
Librarian #3 "A fejlesztők szerint a történet nem egyszerű továbbmesélése az eddigieknek, hanem összekötő kapocs a Guild Wars és a 2009 táján megjelenő Guild Wars 2 között."
Höhö... nekem ez a történet folytatásának, szóval "továbbmesélésének" tűnik... Micsoda hülye mondat... :P
-
Én kipróbáltam a wowot, és 2 nap után letöröltem. -
Dredd #1 hm... játszik ezzel egyáltalán vaklaki? nekem pár wowos ismerősöm kipróbálta, majd néhány hét után unalomtól ehalva tértek vissza Azerothra.