15
-
Atees1987 #15 Régen nagyon féltem ettöl a filmtöl, most halálra röhögöm magam! :D
A freddy vs jason valami iszonyat nagy baromság volt szerintem! -
#14 szerintem a 6. rész lett a legszarabb
ha jól emlékszem abban játszott videojátékkal...:D -
#13 Nem is baj legalább nem rombolják tovább Freddy hírnevét.Jason nem félelmetes és nem is horror kb. Sikoly színvonal,inkább egy thriller mint sem horror.Michael Myers 1-2 rész kötelező alkotás[Haloween 1-2] Carpenter mestertől,a többi rész szemét. Freddy best of az összes mozifilmmel együtt(kivéve az 5-ik részt, ugyanis az ritka szar lett).Mindegy attól még Mo-n egy hivatalos szinkronos Freddy DVD gyűjteményt kiadhatnának,én vevő lennék rá. -
#12 freddy vs jason rulz, legjobb horrorfilm =) -
#11 kár, pedig Freddy oylan vicces, Jason meg egy szótlan tuskó paraszt:D -
rolika #10 hát nemtom, én soha egyetlen freddy-filmet sem voltam képes/hajlandó végignézni... -
viizo #9 a Jason X után újabb ráépülő filmet készítenek ezzel a hokimaszkossal? pedig azt hittem, annál már nem lehet lejjebb...
Freddy-t akarjuuuuk! -
moRtiZ #8 Azért az durva, hogy az összes nagy hentes filmből csinálnak remaket csak Freddyt hagyják ki. :(
- Leatherface nemrég kapott remaket meg Beginninget.
- Michael Myers (Halloween) még idén újra zúz Rob Zombie rendezésével.
- Pinhead remake jövőre.
- Jason Voorhees szintén kap egy új részt.
Freddy Kruger pedig legalább olyan cool mint ők. Remélem meggondolják magukat. -
GErYkE83 #7 Én is Jason párti vagyok! DE!
Miért kellett a többi film munkálatait leállítani?
A FR vs Js nagy anyagi siker volt és szerintem nagyon cool trasher movie volt. Kiáltott a folytatásért, erre leállítják..grat new line.
Freddiet is sajnálom, akkor inkább adják el a jogokat a LionsGate-nek aztán majd Darren Lynn Bousman és csapata csinál belőle 1 zsír filmet -
startmenu #6 Jason suxx. Láma. Freddy meg a legcoolabb. -
Wittgen #5 Jason X elég jó film volt. -
Fallen Healer #4 Már megtették a Freddy VS Jasonnel, és a Jason X-el, azoknál jobban nem lehet elbaszni. -
knightbali #3 De egyben örülök is mivel Jason párti vagyok -
knightbali #2 jaja egyetértek -
Lyan Kyj #1 én nem is bánom, csak megcsúfolnák a régi Freddy klasszikusokat..