Magyarország
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ha ez a cél, akkor sorry!
sose nyomd fullba a kretént
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én is szívesen kiemennék, még az is lehet lakni vagy dolgozni is, majd
de ugyanakkor jó itthon is
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most beszélem a nyelvet, van munkám, van albérletem, van kocsim, és nemfáj a fejem a hó végén...
És ku..a nehéz volt az az idõszak, mig csavarogtam!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de akkor ezt mondhatjuk negatívumnak a kérdésemre, nem lehet úgy beszélni az országról hogy ez elõ ne jönne, és mindenki erre fog mindent, ezt hibáztatja, nem azt mondom hogy jó, mert nem, de mindenki a másikat hibáztatja, magában a hibát... hogy esetleg õ is tudd valamit tenni, vagy tud valami megoldást... ??? hm, érdeks...
De akkor közelítsük meg másfelõl, "De sajnos errefelé sok a degenerált és tuti benyõg vki vmit..." a másik vitatémánk szokott lenni, hogy a magyar mennyire paraszt, meg bunkó. Na most akkor ezzell mi van, ez igaz vagy sem? Butábbak vagyunk más népeknél vagy nem? Én úgy tudom, hogy nem egy hülye nép a magyar? ?????????????????
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Állandó vitatéma, hogy jó vagy sem, mert mindenki másképp látja, de kinek van igaza? Aki elvakultként csak a rosszt látja és már lécelne le innen, vagy aki látja a jót is (ha van) és esetleg reménykedik hogy lehet javítani a helyzeten? Érthetõ a probléma?
Nem vagyunk politikusok, ne is politizáljunk!
Minden embernek saját vélemyéne van...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊