13
-
uwu #13 ha deity-n játszol nem így van ám.... -
uwu #12 mi bajod a háborúval?
az a legjobb üzlet -
#11 Hát én meg 5-dik szinten játszva csinálhattam bármit, a gép nekem esett, adhattam neki ajándék várost, pénz, techet, próbáltam szövetséget kötni, rám se bagózott SENKI!! -
Validus #10 Ja, és 1930 körül nyertem űrrakétával - 5/9 erősségben. [ez még lemaradt] -
Validus #9 Azért ezzel vitatkoznék. Olyan játékot is végigvittem CivIV-ben, melyekben az egész történelem során összesen 2 város cserélt gazdát fegyveres úton: mindez a 2. legnagyobb térképen, az ennek megfelelő mennyiségű egyéb néppel. A lényeg, hogy a szomszédokkal kell barátkozni, akár a távoli népekkel való "háborúskodás" árán is - nem egy olyan háborús viszonyom volt, ahol 20 kör alatt max. 1-2 felderítő halt meg az ellenséges oldalon. Aztán megunták.. -
#8 Sajnos ez a nagy gondja az összes CIV-ne, annak ellenére, hogy a CIV2 az a játék amival a valaha legtöbbet játszottam. Még a CIV IV-ben is csak háborúskoni lehetett, máshogy igen nehéz volt bármit is elérni az AI ellen. -
#7 végre :D -
#6 És végre nem csak háborúzni lehet, legalábbis remélem. -
Validus #5 Zene füleimnek! No majd nyáron; a CivIV Warlords után... -
Morden23 #4 Haj de nagyon gratulálok!
Van helye, jöhet! Már vártam... -
CyrSyS #3 Hoppá! Ennek nagyon örülök. Az egyik legjobb játék a Civ4 ! Úgyhogy remélem minél hamarabb megjelenik! -
Csaba42 #2 Nah, senkit sem érdekel a game?:) -
Csaba42 #1 Már előre kikészítem neki a pénzt!