Jön a Civilization második kiegészítője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha deity-n játszol nem így van ám....

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

mi bajod a háborúval?
az a legjobb üzlet<#nezze>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Molnibalage
Hát én meg 5-dik szinten játszva csinálhattam bármit, a gép nekem esett, adhattam neki ajándék várost, pénz, techet, próbáltam szövetséget kötni, rám se bagózott SENKI!!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ja, és 1930 körül nyertem ûrrakétával - 5/9 erõsségben.
Azért ezzel vitatkoznék. Olyan játékot is végigvittem CivIV-ben, melyekben az egész történelem során összesen 2 város cserélt gazdát fegyveres úton: mindez a 2. legnagyobb térképen, az ennek megfelelõ mennyiségû egyéb néppel. A lényeg, hogy a szomszédokkal kell barátkozni, akár a távoli népekkel való "háborúskodás" árán is - nem egy olyan háborús viszonyom volt, ahol 20 kör alatt max. 1-2 felderítõ halt meg az ellenséges oldalon. Aztán megunták..
Molnibalage
Sajnos ez a nagy gondja az összes CIV-ne, annak ellenére, hogy a CIV2 az a játék amival a valaha legtöbbet játszottam. Még a CIV IV-ben is csak háborúskoni lehetett, máshogy igen nehéz volt bármit is elérni az AI ellen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

gabber a hun
<#worship><#eljen><#guluszem1><#taps>végre 😄

Szaruman
És végre nem csak háborúzni lehet, legalábbis remélem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Zene füleimnek! No majd nyáron; a CivIV Warlords után... <#vigyor2>
Haj de nagyon gratulálok!

Van helye, jöhet! Már vártam...

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Hoppá! Ennek nagyon örülök. Az egyik legjobb játék a Civ4 ! Úgyhogy remélem minél hamarabb megjelenik!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Nah, senkit sem érdekel a game?😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Már elõre kikészítem neki a pénzt!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia