19
Bad Religion
-
#19 -
blackgamer #18 Before You Die nekem is tetszik -
Radar #17 Az én kedvenc albumom a The empire strikes first. -
Radar #16 Igen, nekem nagyon tetszik. Már párszor végighallgattam. A Honest goodbye, Heroes & Martyrs és a Think before you die a kedvenceim róla.
Ahogy kapható lesz, meg is fogom rendelni.
Engem is érdekelne, mikor jönnek legközelebb, még nem láttam őket élőben. -
blackgamer #15 már elérhető az új album, valaki hallotta már? -
#14 Bad Religion új albuma, a New Maps Of Hell július 10-én kerül majd a boltokba
"A napokban elérhetővé vált a legendás punk rock csapat fan site-ja jóvoltából az új lemezről egy dal, aminek a címe Heroes and Martyrs. A számot lecsekkolhatjátok itt ! A Bad Religion új albuma, a New Maps Of Hell július 10-én kerül majd a boltokba az Epitaph Records gondozásában. A lemezt megelőzi egy Ep is, ami a Honest Goodbye nevet viseli és június 12-én fog megjelenni." -
#13 -
#12 Vannak rohadt jó számaik,pl. 21st century digital boy, Los angeles is burning,american jesus,new america,stb. -
#11 Bad religiont szeressem. nem vagyok nagy punk de tőlük megvan a teljes discográfia a gépen:) -
#10 egyik legjobb zeneker!!! (Y)
most is eppen azt hallgatom (slumber c. szam)
vki nem tudja, mikor jonnek legkozelebb?
amugy a legjobb zenekarok (szvsz)
alvin es a mokusok, bad religion, prosectura, ht, offspring, es a tarsai..
-
Hajnalcat #9 Egyik kedvenc punk zenekarom.
A legjobb albumuk a Stranger Than Fiction
-
#8 2000-es sziget koncert de qrvajó volt :) -
blackgamer #7 én is régen, miután már az összes Offspring szám kívülről ment :)
Bad Religion, Pennywise, esetleg NOFX, Rancid... -
blackgamer #6 "A frontember, Greg Graffin geológusként végzett az UCLA-n (University of California) és evolúciós biológiából doktorált a Cornell Egyetemen. Disszertációjának témája a modern, darwinista tudósok valláshoz, istenhithez való hozzáállása, esetleges hitük tanulmányaikra és munkájukra gyakorolt hatása. Művét a zenekar hivatalos honlapján közreadta a rajongók számára." -
#5 jóak, régen hallgattam sokat -
blackgamer #4 wiki infó -
blackgamer #3 American Jesus -
#2 A legjobb punk zenekar! -
#1 Jó kis zenekar, leginkább a 21st Century Digital Boy és az American Jesus című számaik jönnek be. Remélem vannak fanjaik. Infok, koncertek dátumai jöhetnek.