19
  • ruffirant
    Szerintem az edigi legjobb rész a Hannibál volt.De ez a film se rosz nekem is tetszett.De a főszereplőre szerintem nem illet annyira ez a szerep.De jó volt.
  • Marcell
    En (is) kellemesen csalodtam a filmben. A sztorin nem sokat agyaltak, de azert elmegy. A hangulata remekul illeszkedik a tobbi reszhez es a foszereplo srac is teljesen rendben volt.
  • Tinman #17
    Nekem tetszett a film, egyik legjobb rész!
  • Devvo
    jo film 5ost neki
  • Broafka
    hát nem estem hanyat (Bárányok hallgatnak forever ilyen téren!)
  • Testudolius
    Valóban igazad van, Hopkins kicsit fura lenne. :) A baj sztem az alapkoncepcióval van, illetve annak megvalósításával. Ez a Hannibal Lecter számomra nem volt érdekes. Nem volt semmi feszültség, nemcsak a cselekményben, de a főszereplő személyiségében, egész egyszerűen azért, mert a film nem Hannibalról szólt, hanem arról, miből lett. Viszont sztem maga a folyamat sem volt igazán jól ábrázolva (amire érdemes lett volna hangsúlyt fektetni), legalábbis ez a megoldás (a családos-vérbosszús) számomra nem passzolt az eddigi részek zsenialitásához, meg őrült zsenijéhez.
    Ha elvontkoztatunk, akkor nem rossz, bár nekem akkor is lassú és unalmas volt, de egy hannibáloskannibálos filmtől azért mindenképp több vérbőséget vártam volna. Just my opinion.
  • zberta
    és mégis hopkins bácsi hogy játszaná el ezt a szerepet?
    A filmel nincs sok baj! VAN hangulata! a főhős jól játszik(kezdő létére) bár hopkins-hez semmi köze...(se kivülről, sem a játéka)
    Aki el tud vonatkoztatni az eddigiektől szerintem simán egy nézhető és élvezhető film...negatívum a vége ami össze van csapva...
  • Tompika007
    Hát Anthony Hopkins nélkül nem az igazi
  • Testudolius
    Hannibál film, Hannibál nélkül? Szerintem az előző részeket is a főszereplők személyisége és a feszültség vitte el a hátán, nos ilyen szempontból nálam nem alakított nagyot a film. Többet vártam, nem egy szimpla vérbosszút...
  • emp
    Nekem kimondottan tetszett a film, talán még jobban mint a vörös sárkány, és teljesen korrekt, hogy egy "művész" első szárnypróbálgatása kicsit szimpla vérbosszú szagú. (ezek az első lépések) :) Várom a folytatást, és szerintem nagyon jól játszotta srác Lectert.
  • Bori74
    Még egy megjegyzés: amikor csak tehetem, mindig benézek ide, hogy az új filmekről olvassak, de egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor írtak jót egy filmről. Mindig csak negatív kritikát olvastam, néhány kivétellel. Azokat a filmeket viszont képtelen voltam végignézni, annyira pocsékak és unalmasak voltak. Ennyi a véleményem az úgynevezett "filmkritikusokról". Tisztelet a kivételnek.
  • Bori74
    Tegnap láttam a filmet. Kicsit elnagyoltnak találtam Hannibál jellemábrázolását, de ettől függetlenül nagyon tettszet. Ez a fiatal francia színész néha nagyon eszelősen tudott nézni. Mintha tényleg szociopata lenne. Amerikában valószínüleg azért bukott meg, mert nem valami fiatal amcsi üdvöske játszotta az ifjú Hannibalt. A Parfümöt szintén emiatt nem nézték meg sokan. Ez is valami amcsi bunkóság. De ez a film szerintem nagyon jó.
  • schrank
    az embervadász az a vörös sárkánynak az eredeti verziója csak míg a manhunter egy nyolcvanas évekbeli rossz krimi addig a remake-je egy kitűnen megalkotott thriller
  • arfer
    Pedig kiderül a cikkből:

1986 Embervadász (párszor már volt a tévében)
    1991 A bárányok hallgatnak
    2001 Hannibal
    2002 Vörös sárkány
    2007 Hannibal ébredése
  • GErYkE83
    Jó kis film volt, hangulatos képi világgal, nekem bejött! Várom a folytatást!
  • schrank
    ez egy szimpla vérbosszús film az előző három rész nyomába nem ér mondjuk az még mindíg nem eset le miért ötödszörrét ír a cikk
  • Darth Sith
    nekem kifejezetten tetszett, szerintem egy jó előzmény film lett. Én csak ajánlani tudom!
  • winnie
    hmm. azon filózom, hogy a könyv az oka, hogy gyengébb lett a film, vagy ász a könyv és a film baltázta el. olvasta valaki?
  • werwers
    Nem tetszett, a cselekmény még hagyján, de a főszereplő, az nem valami nagy durranás. A story kibontakozása az meg no comment

Az egyetlen lényegi dolog, ami megalapozta a trilógiát, az hogy anatómiát tanult a srác a filmben...
    a többi meg erőltetett kínszenvedés, a cikk végén meg mintha hiányozna egy mondat, vagy akár több is