Linuxból Windows (formázás)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nahát ezt fontos volt nyitni
keresõrõl nem hallottál:
keresõrõl nem hallottál:
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Hiren's Boot CD leszeded, kiírod cd-re, errõl bootols, particion magic-el leírtod, majd formázod, XP cd-t beteszed és go...
Kissé bonyolult módszer, de egy marha hasznos cd, szal egyszer kell letölteni. :-)
Kissé bonyolult módszer, de egy marha hasznos cd, szal egyszer kell letölteni. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elviszed egy haverodhoz aki ért hozzá...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
mondjuk van pár linuxos topic és pár xp-s is, a googlét meg már meg sem említem...
elõbb a linuxal meg kell szüntetni a partíciót és utána xp cd-rõl boot
elõbb a linuxal meg kell szüntetni a partíciót és utána xp cd-rõl boot
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sziasztok!
Körülnéztem, nem találtam ezzel a témával foglalkozó topicot. A problémám az, hogy linuxom van, windows-t akarok felrakni, viszont a windows telepítõcd-je nem ismeri fel a vinyót, a más fájlrendszer miatt. Hogy tudom felismerhetõvé tenni, vagy úgy formázni, hogy a telepítõcd számára is látható legyen? Köszi.
Körülnéztem, nem találtam ezzel a témával foglalkozó topicot. A problémám az, hogy linuxom van, windows-t akarok felrakni, viszont a windows telepítõcd-je nem ismeri fel a vinyót, a más fájlrendszer miatt. Hogy tudom felismerhetõvé tenni, vagy úgy formázni, hogy a telepítõcd számára is látható legyen? Köszi.
http://www.bulihely.com