Hellboy 2- Pokolfajzat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monjuk nmtom mitõl lesz vérszomjas állat.... Lehet mgölik a gyerekekeket?
De szerintem lesz még folytatás!Amilor annál az izénél voltak aki kivette a pengéz a szívétöl akkor mondta,h.ö lessz a végzete+blabla
+kiváncsi lennék a gyerekeire😊
Olyan érzésem volt, mintha kölyköknek csinálták a filmet...azok a bugyuta beszolások, meg a "buta fönök"...És a "rejtett üzenetek"...sok volt számomra (de azért végignéztem!)!😄
Am épp elötte néztem a vasembert, lehet azért is volt unalmas, mert abbanis a fém közelit a szivéhez, és ha nem blablabla, akkor meghal...!😄
45/100
Lényeg: Sztem egész jo lett bár azért 1-2 rész kimaradhatott volna meg lehetet volna jobb is......
Kap egy 79/100
Majd várom az élményeket.
Sztem valamivel jobb mint az elsõ, de néhol a kevesebb, több lett volna.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Amúgy Magyarországon forgatták, ha eddíg nem tudtad volna most már tudod ^^
PSN ID.: Beegabor

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
küldtem neked üzenetet a Hellboy 2 forgatással kapcsolatban!
Hamlet
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nem is tudtam hogy itt forgatják majd! Királyos...össze kéne futni Perlman bácsival 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
a 2.-ra kíváncsi leszek
fõleg a ruszki koncstvár tetszett😄
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
3szoros hip hip hurrá!
nagyon bírtam az elsõ részt is!!!
practitioner of the forbidden arts of death
Örömmel jelentem be, hogy készül a 2. rész!
A Hellboy 2: The Golden Army c. második rész hazai munkálatai május végén startolnak majd el, így Del Toroék már gõzerõvel dolgoznak az elõkészítésen. A fõszereplõ egyelõre még Los Angelesben tartózkodik, de õ sem tétlenkedik. Az LA Daily News meginterjúvolta Ron Perlmant, aki amellett, hogy kifecsegte Del Toro pesti tartózkodásának tényét, elárulta hogyan készül a szerepre. Mint mesélte, heti hatszor jár kondizni, hogy újra formában legyen. Receptje a következõ: "fekvõtámaszok, felülések és természetesen pizzák emelgetése".
Komolyra fordítva a szót: a Hellboy 2. története szerint egy veszélyes új vezér kerül a sötét erõk élére, akinek célja nem kevesebb, mint az emberek trónfosztása és a világ feletti uralom. Hellboy, Liz Sherman, Abe Sapien és egy új karakter (Johann Krauss) Kelet-Európába utaznak, hogy a démonsereget még idõben megállítsák...