Hellboy 2- Pokolfajzat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R3TR0
jah valyon rózsaszinek lesznek? me fehér és pirosXD

Monjuk nmtom mitõl lesz vérszomjas állat.... Lehet mgölik a gyerekekeket?

én is megnéztem! Nem rossz de azért h.tündék meg trollok stb ez már elég mese😊
De szerintem lesz még folytatás!Amilor annál az izénél voltak aki kivette a pengéz a szívétöl akkor mondta,h.ö lessz a végzete+blabla
+kiváncsi lennék a gyerekeire😊
ajem kisa
Nem, ez a 2. rész, a nevéböl is adodik, hogy HELLBOY 2!
;D

helo azt szeretném kérdeezni hogy a "hellboy II Az aragyhadsereg" az elsõ olyan rész ami megvan filmesittve???
ajem kisa
Megnéztem tegnap este...
Olyan érzésem volt, mintha kölyköknek csinálták a filmet...azok a bugyuta beszolások, meg a "buta fönök"...És a "rejtett üzenetek"...sok volt számomra (de azért végignéztem!)!😄
Am épp elötte néztem a vasembert, lehet azért is volt unalmas, mert abbanis a fém közelit a szivéhez, és ha nem blablabla, akkor meghal...!😄
45/100

R3TR0
Sajna nem a régi sajnos.....

nem, nem tudom ki az új de változott
Ugye Hellboy szinkronhangja maradt az eredeti? Mert a neten terjengõ magyar trailerekben vmi eszméletlen gagyi a szinrkonja :S
R3TR0
Én tegnap láttama Mom Parkban me nyertem jegyet na mind1.

Lényeg: Sztem egész jo lett bár azért 1-2 rész kimaradhatott volna meg lehetet volna jobb is......

Kap egy 79/100

Majd várom az élményeket.

Aha, most már tudom. Megnéztem. 😄
Sztem valamivel jobb mint az elsõ, de néhol a kevesebb, több lett volna.

se nem rosszabb, se nem jobb, ugyanolyan mint az elsõ.
Az 1. részhez viszonyítva, ez jó, vagy rosszabb?

Challanger
Poszter

cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Shiwo
mintha arról lett volna szó, hogy MO-on is forgattak hozzá jelenetet..innentõl fogva az van, amit Punker mondott..statiszták..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Punker
biztos olcsó statiszták 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az egyik Szilvási Endre, a másik nem tom, de régen a viván rock mûsorokat csinált.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Seth
Nem ismerem õket de ha te mondod 😄
Amúgy Magyarországon forgatták, ha eddíg nem tudtad volna most már tudod ^^

PSN ID.: Beegabor

A filmben mit keres egy fix.tv-s, és egy vivás mûsorvezetõ? A kép az elõzetesbõl van, és jobb oldalt hátul vannak... furcsán egymásra néznek...

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

surja,

küldtem neked üzenetet a Hellboy 2 forgatással kapcsolatban!

Hamlet
Ebbõl t9bb rész is lett???!!!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Dragooon
én lehet h el tudok menni majd a forgatásra télen. :->

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dolgozok a Hellboy 2 díszletein..Sokkal látványosabb lesz,mint az elsõ rész..igaz a költségvetése is többszöröse az elsõ résznek..A forgatás egyébként rohadt unalmas..
macselek
egyetértek-.-

Jó a Hellboy animated is a Sword of storm.

Gabesz amd64
nekem ez elsõ résznek az eleje tetszett nagyon <#eljen>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Magoo
Nekem nagyon bejött az elsõ rész! Várom a másodikat!
Nem is tudtam hogy itt forgatják majd! Királyos...össze kéne futni Perlman bácsival 😄

NEOreg3
az utolsó háromnegyed órát láttam belõle, de az egy nagy nulla volt:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[Walaki]D`Lair
Nekem tetszett az elsõ nagyon, minnyá meg is nézem 😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Brolly28
szentem jó volt az 1. rész
a 2.-ra kíváncsi leszek

fõleg a ruszki koncstvár tetszett😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Rage47
detto 😊
Doomista
teccet az elsõrész 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

joshua
az elsõ része sztem ritka szar volt😄

cicai
én is

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Frosty01
Jeeeeeeeee <#vigyor2>
3szoros hip hip hurrá!

nagyon bírtam az elsõ részt is!!!

practitioner of the forbidden arts of death

cicai
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy készül a 2. rész!

A Hellboy 2: The Golden Army c. második rész hazai munkálatai május végén startolnak majd el, így Del Toroék már gõzerõvel dolgoznak az elõkészítésen. A fõszereplõ egyelõre még Los Angelesben tartózkodik, de õ sem tétlenkedik. Az LA Daily News meginterjúvolta Ron Perlmant, aki amellett, hogy kifecsegte Del Toro pesti tartózkodásának tényét, elárulta hogyan készül a szerepre. Mint mesélte, heti hatszor jár kondizni, hogy újra formában legyen. Receptje a következõ: "fekvõtámaszok, felülések és természetesen pizzák emelgetése".

Komolyra fordítva a szót: a Hellboy 2. története szerint egy veszélyes új vezér kerül a sötét erõk élére, akinek célja nem kevesebb, mint az emberek trónfosztása és a világ feletti uralom. Hellboy, Liz Sherman, Abe Sapien és egy új karakter (Johann Krauss) Kelet-Európába utaznak, hogy a démonsereget még idõben megállítsák...