36
The Golden Army
-
#36 jah valyon rózsaszinek lesznek? me fehér és pirosXD
Monjuk nmtom mitől lesz vérszomjas állat.... Lehet mgölik a gyerekekeket? -
megalodon #35 én is megnéztem! Nem rossz de azért h.tündék meg trollok stb ez már elég mese:)
De szerintem lesz még folytatás!Amilor annál az izénél voltak aki kivette a pengéz a szívétöl akkor mondta,h.ö lessz a végzete+blabla
+kiváncsi lennék a gyerekeire:) -
#34 Nem, ez a 2. rész, a nevéböl is adodik, hogy HELLBOY 2!
;D -
rob999 #33 helo azt szeretném kérdeezni hogy a "hellboy II Az aragyhadsereg" az első olyan rész ami megvan filmesittve??? -
#32 Megnéztem tegnap este...
Olyan érzésem volt, mintha kölyköknek csinálták a filmet...azok a bugyuta beszolások, meg a "buta fönök"...És a "rejtett üzenetek"...sok volt számomra (de azért végignéztem!)!:D
Am épp elötte néztem a vasembert, lehet azért is volt unalmas, mert abbanis a fém közelit a szivéhez, és ha nem blablabla, akkor meghal...!:D
45/100 -
#31 Sajna nem a régi sajnos..... -
sandor8206 #30 nem, nem tudom ki az új de változott -
csgj #29 Ugye Hellboy szinkronhangja maradt az eredeti? Mert a neten terjengő magyar trailerekben vmi eszméletlen gagyi a szinrkonja :S -
#28 Én tegnap láttama Mom Parkban me nyertem jegyet na mind1.
Lényeg: Sztem egész jo lett bár azért 1-2 rész kimaradhatott volna meg lehetet volna jobb is......
Kap egy 79/100
Majd várom az élményeket. -
knightbali #27 Aha, most már tudom. Megnéztem. :D
Sztem valamivel jobb mint az első, de néhol a kevesebb, több lett volna. -
sandor8206 #26 se nem rosszabb, se nem jobb, ugyanolyan mint az első. -
knightbali #25 Az 1. részhez viszonyítva, ez jó, vagy rosszabb? -
#24 Poszter
-
#23 Trailer -
#22 mintha arról lett volna szó, hogy MO-on is forgattak hozzá jelenetet..innentől fogva az van, amit Punker mondott..statiszták.. -
#21 biztos olcsó statiszták :) -
gabr #20 Az egyik Szilvási Endre, a másik nem tom, de régen a viván rock műsorokat csinált. -
#19 Nem ismerem őket de ha te mondod :D
Amúgy Magyarországon forgatták, ha eddíg nem tudtad volna most már tudod ^^ -
gabr #18 A filmben mit keres egy fix.tv-s, és egy vivás műsorvezető? A kép az előzetesből van, és jobb oldalt hátul vannak... furcsán egymásra néznek...
-
Hamlet007 #17 surja,
küldtem neked üzenetet a Hellboy 2 forgatással kapcsolatban!
Hamlet -
Szoki333 #16 Ebből t9bb rész is lett???!!! -
#15 én lehet h el tudok menni majd a forgatásra télen. :-> -
surja #14 Dolgozok a Hellboy 2 díszletein..Sokkal látványosabb lesz,mint az első rész..igaz a költségvetése is többszöröse az első résznek..A forgatás egyébként rohadt unalmas.. -
#13 egyetértek-.- -
Derapo #12 Jó a Hellboy animated is a Sword of storm. -
#11 nekem ez első résznek az eleje tetszett nagyon -
#10 Nekem nagyon bejött az első rész! Várom a másodikat!
Nem is tudtam hogy itt forgatják majd! Királyos...össze kéne futni Perlman bácsival :D -
#9 az utolsó háromnegyed órát láttam belőle, de az egy nagy nulla volt:| -
[Walaki]D`Lair #8 Nekem tetszett az első nagyon, minnyá meg is nézem :D:D:D -
#7 szentem jó volt az 1. rész
a 2.-ra kíváncsi leszek
főleg a ruszki koncstvár tetszett:D -
#6 detto :) -
#5 teccet az elsőrész :) -
#4 az első része sztem ritka szar volt:D -
#3 én is -
#2 Jeeeeeeeee
3szoros hip hip hurrá!
nagyon bírtam az első részt is!!! -
#1 Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy készül a 2. rész!
A Hellboy 2: The Golden Army c. második rész hazai munkálatai május végén startolnak majd el, így Del Toroék már gőzerővel dolgoznak az előkészítésen. A főszereplő egyelőre még Los Angelesben tartózkodik, de ő sem tétlenkedik. Az LA Daily News meginterjúvolta Ron Perlmant, aki amellett, hogy kifecsegte Del Toro pesti tartózkodásának tényét, elárulta hogyan készül a szerepre. Mint mesélte, heti hatszor jár kondizni, hogy újra formában legyen. Receptje a következő: "fekvőtámaszok, felülések és természetesen pizzák emelgetése".
Komolyra fordítva a szót: a Hellboy 2. története szerint egy veszélyes új vezér kerül a sötét erők élére, akinek célja nem kevesebb, mint az emberek trónfosztása és a világ feletti uralom. Hellboy, Liz Sherman, Abe Sapien és egy új karakter (Johann Krauss) Kelet-Európába utaznak, hogy a démonsereget még időben megállítsák...