Megjelent az Xbox 360 Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kontinensre számítva azért nem annyira hûdesok,bár tény,hogy simán pofozta a többit (csak angliában valami 173ezer kelt el,ha jól tudom)
GulaSoft
Új hír:
A múlt pénteki megjelenést követõ hétvégén 600 ezer PlayStation 3 (PS3) videojáték-konzol kelt el az európai áruházakban, illetve szakboltokban.
Csak európában 600.000-en csak nem tévednek, és már ennyi gépre is megéri fejleszteni.
Dzson
Ezt mondták az igzes haverjaid? Szerintem te is tudod, hogy ez nem igaz, csak nyomod a hülyeséget. <#ejnye1>

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Attól függ mit értesz szinte minden alatt. Az online játék fizetõs. A teljes játékok fizetõsek. Demók, videók, chat ingyenes.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Jól néz ki új ruhájában az x360, az újítások idõszerûek, és nagyon kéne az a 120 gigás vinyó. :)
Vajon rendeznek majd becserélõ akciót? XD

cloud.strife
Az télleg igaz, hogy szinte minden online dologért fizetni kell az X-en? :(

www.digimomentsvideography.com

Csak az elsõ x darabhoz.

mit számolgatjátok hogy az amerikaiaknak nem éri meg?
Magyarországon úgyse ennyi lesz :)
Viszont folyamatosan lefele fog menni az ár, és 1x majd eljön az a pillanat amikor az ember azt mondja, "na most jó az ár és megveszem."
Ennyi.

Jöhetne már a 65 nanos változat... Addig már nem éri meg venni x-et... szerintem <#ejnye1>

Will your Soul live for Ever?

Mardel
Magyarország sosem a jó árakról, és ajó fizetésekrõl volt híres. Ez a kizsákmányolás országa.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Erdekesek ezek az arak. Nemeteknel Mediamarkt-ban 280euroert hozzadvagjak a Premiumpack-ot 3 jatekkal. Pontosan 289Euro.

NEXUS6
Majd akkor induljun ki a dobozka hívatalos tartalmából, ha az ára is ugyan annyi lesz mindenhol, minnyá keresek egy bótot neked, ahol 150-ért aggyák a prémiumot és akkor asszem rögtön változik a leányzó hanyattfekvése.

Egyelõre itt egy link ahol ott van amit írtam.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ja így nem nehéz rávenni az embereket hogy dolgozzanak:D
Punish your Microsoft developer
quack
csak az a kérdés hogy mennyi lesz itthon? mert ugye 400 dollár az 75000 forint, viszont itt 100000-t kérnek a premiumért...
egyébként jól néz ki, valszeg egy ilyet fogok venni ha még április körül megjelenik itthon is (még nincs "sima" x360am)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

A 120-as vinyó jó hír minden xb2 tulajnak,mivel ettöl a pillanatol ügyes kézzel standard,bolti vinyobol tudsz gyártani 120g-s xb2 vinyót.
Eddig csak az M$ digitális szignója hiányzott a mûvelethez.
Sanyix
Azért elég durva hogy egy retkes kábel, egy pár rézszál némi mûanyaggal majdnem 10k ft-be kerül. Egy dvi és egy spdif kábellel negyedennyiért ugyan ezt lehet kihozni...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Volt ahol grátiszba hdtv-t adtak hozzá...pl angoloknál ugye :) Úgyhogy ne ebbõl induljunk ki, hanem a csomagok hivatalos tartalmából.(nálunk mit kapsz hozzá pl? azt ami a lónak is van és a hasa alatt himbálja)

1337 xB0x y34h! <#banplz>

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tûnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

Jacek
ehez meg hozza adjuk a hddvd kulso egyseget nem tudom emnnyibe kerul (valaki beirhatna) es kiderul hogy nem is a Ps3 a draga:D

NEXUS6
"*HDMI kábel (melynek ára nálunk is alsóhangon 8-9 ezer forint ~40 dollár)

Szerintem fair enough. ;)"

De már a feléért is kapsz, vagy van ahol grátiszba adják a PS3-hoz.

A 80$-ba ezek a cuccosok simán beleférnek, egy port és a hozzákapcsolódó elektronika, ha nem kellett nagyon a hw-t áttervezni, pár dollárba mérhetõ. A 120GB vinyó viszi a nagyrészét, de még kisker áron is belefér az össszes. Más kérdés, hogy a konzolokhoz persze minden drágább, és ha külön veszed akkor dupla áron kapod.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

scorpeeon
Valóban? <#taps>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

""ahhoz hangos a box hogy azon filmezzen az ember."
A házimozihoz hangerõ sem árt Akkor meg már fel sem tûnik az a gyenge porszívó hang"

Ertelmes ember nem a lemezt koptatja filmnezes kozben. Sokkal erdemesebb atmasolni a merevlemezre es onnan nezni. Igy az utolso 5-10 film mindig megvan a lemezen, tehat ha egy csaladban kesobb valaki mas is meg akarja nezni, meg a lemezt sem kell betenni. A keresesi idokrol (seek time) nem is beszelve. Azokrol a filmekrol ne is beszeljunk amik eleve online vagy merevlemezen/memoriakartyan kerultek a gepre. Persze ezt nem lehet megtenni csak egy pc alapu rendszerrel, viszont az a 40 ezer forint amibe egy fimnezesre alkalmas passziv hutesu pc kerul szerintem megeri. Es meg internetezni is lehet rajtuk. (igen van hdmi-s valtozat is)
Oldern the 1st
Typo,180 az a 130, sorry :D

"ahhoz hangos a box hogy azon filmezzen az ember."
A házimozihoz hangerõ sem árt<#ejnye1> Akkor meg már fel sem tûnik az a gyenge porszívó hang <#vigyor2>
GulaSoft
Ez mókás ahogy a sok xbox fan eddig fikázta a ps3-at hogy minek neki hdmi mert ahhoz már tv is kell, most meg hogy mikrofos hirtelen rájött hogy kicsit lehagyták a pöcs hardverét azzal próbál kapálózni, hogy rak bele kétszer akkora wincsit mit a ps3-ban és beípiti a hdmi-t, most mindegyik hurrázik, csak drágálja a gépet.
Jé ha erõsebb cucc van benne, akkor drágább? Minõ meglepetés, de titeket ez miért zavar, nektek jó volt az eddigi is, sokkal jobb mint a PS3!!
kb fél éve van meg a boxom, de a 20-as vinyót (ami igazából úgy 14 G) még nem sikerült megtelítenem. A 120-as vincsi nyilván a live-os filmletöltésre meg majdan az IP-tv-re van, viszont ahhoz hangos a box hogy azon filmezzen az ember.

Headset nekem volt a prémiumban.
HDMI kábel viszont tényleg jó, nem spórolták ki belõle mint egyes gyártók.

Az ára valóban 80 dodóval magasabb mint a Premium 1,5 évvel ezelõtti ára. Lassan ideje lenne az árcsökkentésnek.

Szóval szerintem nem éri meg, mondom mindezt úgy hogy csókolom az Ms lába nyomát hogy összehozták ezt a remek gépet, én imádom a sajátomat (Boxot nem a lábamat...).

A PS3-ak jelen pillanatban egyáltalán nem akarnak elkelni, ugyanis a kutya nem veszi õket japánon kívül, de még ott se úgy fogy ahogy azt eltervezték.
Tömören kijelenthetõ: a PS3 egy elhibázott termék.

F E K E T E

azér'.
Támogatom Oldern the 1st-et. Szerintem nagyon megéri. Csak megvásárolható lenne már.

Oldern the 1st
Nem éri meg? Na nézzük, 80 dolláral kerül többe, mint a reaális árazású Premium. Mivel nyújt többet?

*120gb merevlemez, 20 helyett
*Headset
*HDMI port
*HDMI kábel (melynek ára nálunk is alsóhangon 8-9 ezer forint ~40 dollár)

Szerintem fair enough. ;)

Oldern the 1st
Igen, 130 dollárért.

Akkor már: Let the flame begin.
scorpeeon
"az Elite sorozat tagjai ugyanis 480 dollárért kelnek majd el"

Asszem ennyiért nem kelnek el :) Ennyiért, inkább PS3-ak fognak elkelni :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nézzenek oda, hát nem belefért egy HDMI kábel is a packba?
Egyébként túl van árazva SZVSZ, ennyit nem ér meg.

bertino
azért elég sokminden van ebben a packban :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lemike
Mert neked kell összeszerelned <#banplz>

Fake. Nyílvánvaló hogy a gép nem férne bele abba a dobozba :)

"Csak én nem jövök rá mitõl Elite ez a szutyok?"

Attol amiert a regi terminal billentyuzeteken a control, meta, hyper, super neveket adtak a control, alt, windows, menu gomboknak. Ez csak egy elnevezes es fokozni kellett a jelenlegi neveket. Emellett pedig csak az elit reteg fogja tudni kifizetni. :-)

Egyebkent osztol feherben varhato ugyanez a hardver, sokkal alacsonyabb aron, remelhetoleg mar 65nm-es processzorokkal, tehat csondesebben.
Törölt felhasználó
Csak én nem jövök rá mitõl Elite ez a szutyok ?HDMI?120gigás vinyó??Csupa olyan dolgok amiknek már az alap változatban benne kellett volna lenniük !Lámák!!!!
fflllléééééééééééééééééééééééééééémm
En is kivancsi leszek a HDD ararq kulon. A Zune is hsznalhato mint HDD kiegeszitö, legalabbis a nemet sajto szerint. Az is erdekes lesz.
Super DANTE
Ezt a nagyobb vinyót mennyiért szándékoznak vajon külön is vesztegetni?

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

"Ez kisebb hõleadást és talán némileg növelhetõ órajelet is jelentene"

Utóbbi teljesen valószínûtlen egy konzolnál.

'Let the flame be started!'

Jeeeee, királyság, tudja valaki mikortól lehet megvásárolni Magyarországon???

Dzson
Fuck.

Let's the flame started.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

tothzozo
Jeah

Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein