Megjelent az Xbox 360 Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múlt pénteki megjelenést követõ hétvégén 600 ezer PlayStation 3 (PS3) videojáték-konzol kelt el az európai áruházakban, illetve szakboltokban.
Csak európában 600.000-en csak nem tévednek, és már ennyi gépre is megéri fejleszteni.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Vajon rendeznek majd becserélõ akciót? XD
www.digimomentsvideography.com
Magyarországon úgyse ennyi lesz :)
Viszont folyamatosan lefele fog menni az ár, és 1x majd eljön az a pillanat amikor az ember azt mondja, "na most jó az ár és megveszem."
Ennyi.
Will your Soul live for Ever?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Egyelõre itt egy link ahol ott van amit írtam.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Punish your Microsoft developer
egyébként jól néz ki, valszeg egy ilyet fogok venni ha még április körül megjelenik itthon is (még nincs "sima" x360am)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Eddig csak az M$ digitális szignója hiányzott a mûvelethez.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tûnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Szerintem fair enough. ;)"
De már a feléért is kapsz, vagy van ahol grátiszba adják a PS3-hoz.
A 80$-ba ezek a cuccosok simán beleférnek, egy port és a hozzákapcsolódó elektronika, ha nem kellett nagyon a hw-t áttervezni, pár dollárba mérhetõ. A 120GB vinyó viszi a nagyrészét, de még kisker áron is belefér az össszes. Más kérdés, hogy a konzolokhoz persze minden drágább, és ha külön veszed akkor dupla áron kapod.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A házimozihoz hangerõ sem árt Akkor meg már fel sem tûnik az a gyenge porszívó hang"
Ertelmes ember nem a lemezt koptatja filmnezes kozben. Sokkal erdemesebb atmasolni a merevlemezre es onnan nezni. Igy az utolso 5-10 film mindig megvan a lemezen, tehat ha egy csaladban kesobb valaki mas is meg akarja nezni, meg a lemezt sem kell betenni. A keresesi idokrol (seek time) nem is beszelve. Azokrol a filmekrol ne is beszeljunk amik eleve online vagy merevlemezen/memoriakartyan kerultek a gepre. Persze ezt nem lehet megtenni csak egy pc alapu rendszerrel, viszont az a 40 ezer forint amibe egy fimnezesre alkalmas passziv hutesu pc kerul szerintem megeri. Es meg internetezni is lehet rajtuk. (igen van hdmi-s valtozat is)
A házimozihoz hangerõ sem árt<#ejnye1>#ejnye1> Akkor meg már fel sem tûnik az a gyenge porszívó hang <#vigyor2>#vigyor2>
Jé ha erõsebb cucc van benne, akkor drágább? Minõ meglepetés, de titeket ez miért zavar, nektek jó volt az eddigi is, sokkal jobb mint a PS3!!
Headset nekem volt a prémiumban.
HDMI kábel viszont tényleg jó, nem spórolták ki belõle mint egyes gyártók.
Az ára valóban 80 dodóval magasabb mint a Premium 1,5 évvel ezelõtti ára. Lassan ideje lenne az árcsökkentésnek.
Szóval szerintem nem éri meg, mondom mindezt úgy hogy csókolom az Ms lába nyomát hogy összehozták ezt a remek gépet, én imádom a sajátomat (Boxot nem a lábamat...).
Tömören kijelenthetõ: a PS3 egy elhibázott termék.
azér'.
*120gb merevlemez, 20 helyett
*Headset
*HDMI port
*HDMI kábel (melynek ára nálunk is alsóhangon 8-9 ezer forint ~40 dollár)
Szerintem fair enough. ;)
Asszem ennyiért nem kelnek el :) Ennyiért, inkább PS3-ak fognak elkelni :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egyébként túl van árazva SZVSZ, ennyit nem ér meg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Attol amiert a regi terminal billentyuzeteken a control, meta, hyper, super neveket adtak a control, alt, windows, menu gomboknak. Ez csak egy elnevezes es fokozni kellett a jelenlegi neveket. Emellett pedig csak az elit reteg fogja tudni kifizetni. :-)
Egyebkent osztol feherben varhato ugyanez a hardver, sokkal alacsonyabb aron, remelhetoleg mar 65nm-es processzorokkal, tehat csondesebben.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Utóbbi teljesen valószínûtlen egy konzolnál.
Let's the flame started.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein