5
UEFA Champions League? 2006 - 2007, EA Games, PC
 • passatgt
  #5
  uefa szóra keresel, kapsz találatot
 • Falconer
  #4
  Vazz 06-07nek van irva, kozben a hivatalos neve 2006-2007. A konzol topikban is ugy van. Aaaaa....
  Na mindegy, zaras.
  Sry.
 • passatgt
  #3
  http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1168891100

  ?
 • zoolee
  #2
  2 gombos game 2.
  Na de, legalább képet...
 • Falconer
  #1
  Kintvan mar PCre is, megsem talaltam neki topikot. Elsore ittvan a hivatalos oldal magyar bemutatoszovege...


  Áttekintés
  Kovácsolj előnyt a kártyáidból
  A foci történetének legütőképesebb csapatát hozhatod össze a játékos-, stáb- és játékmenet-kártyák megszerzésével és okos használatával. A speciális kártyákkal elrendezheted a felállást, meghatározhatod a csapat hangulatát, megalapozhatod a kivételes eredményeket.
  Minden ott van a kártyákban
  Gyűjts stáb-, edzés-, morál-, állóképesség- és gyógyulás-kártyákat, melyekkel taktikai előnyhöz juthatsz a legkeményebb ellenfelekkel szemben is. A megfelelő pillanatban egy jó játékmenet-kártya kijátszásával megfordíthatod az események menetét.
  Tartsd meg vagy add el
  Online kártyacserékkel minden szempontból fejlesztheted csapatodat. Add el a felesleges kártyákat azoknak, akiknek szükségük van rá, és figyeld a piacot, hátha feltűnik egy olyan, ami a te gyűjteményedből hiányzik.
  Bajnokok Ligája Kihívás játékmód
  Újraélheted az UEFA Bajnokok Ligája történetének legfelemelőbb pillanatait. Játszd végig az eseményeket, így minden gólod és győzelmed megváltoztathatja a történelmet.
  UEFA Bajnokok Ligája
  Vezesd végig csapatodat a csoportmeccseken a döntők felé a hivatalos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseken! Játszhatsz a hivatalos csoportbeosztásokban, vagy részt vehetsz egy egyénileg kialakított bajnokságon.
  Urald a Játékszobát
  Akár hét haveroddal is megmérkőzhetsz a Játékszobában (Lounge) a bajnoki címért. A játékszoba-kártyák segítségével a tabella csúcsára repítheted a csapatot, és útközben jutalmakat szerezhetsz.