140
Cubase SX 4
-
#60 es a cubase VST 4 nagyon elteroen nez ki a 32-hoz kepest mert ugyebar az a baja hogy az uj cubase mashogy nez ki es nincs kedve megtanulni :) -
#59 A Cubase VST 4.0 és a VST 5 is simán megy XP-n.Tehát:- nem kell feltenned a Win98-at. -
#58 ha ha ha valami ertelmessebbet vartam -
#57 Az "ismerősöd" a kereket ismeri? -
#56 Sziasztok tudna nekem valaki segiteni abban hogy egy ismerosom a cubase VST 32 -ot hasznalja ez eleg oreg verzio de nem akarja lecserelni ujra mert megfelel neki na most ez a verzio ahogy en probaltam nem megy el xp-n megoldhato ez valahogy vagy muszaj win98-at is feltennem neki??? Elore is koszi -
#55 Egyébként most nem okoskodni akarok, de maga témaindító "expander" is elnézte egy kicsit a dolgokat, mivel ugye "Cubase SX 4" mint olyan, nem is létezik. Van Cubase4, meg Studio4, meg SX3.... -
Ferrer #54 De am. ezeket, amiket itt leírtam, előbb utóbb valszeg azért meg fogom venni. Azért meg kell válogatni a dolgokat. Egy Kontakt valszeg megéri az árát, de ugyanakkor teljesen kommersz loop cd-ket árulnak 20 ezer forintokért. A nagy hangkönyvtáraktól szoktam még eldobni magam, mint amilyeneket a VST témában is láttam. Ezeket Hollywood megveszi, de szerintem olcsó eszközökből is lehet nagyon szép zenét csinálni, lásd a 90-es évek elején Bonanza Banzai vagy Enya <- azok milliárdos eladásokat csináltak szinte egyetlen digitális szintetizátorból!!
Ez most vajon idetartozott? :O -
Ferrer #53 Na, én is szoktam programokat crackelni. Ha meglennének a NI-s cuccaim (Kontakt-Battery) plusz az a pár remek szintim és effektem, már fél millánál tartanék. Mondjuk ez még mindig kevesebb, mint a régi amatőr zenészek szükséges költekezései. De ez egy költséges hobbi, van, aki pl. biciklire vagy autóra költ ennyit, sőt, még többet, szerintem meg az a felesleges.
De azért a munkaállomás egy olyan központi része az egésznek, hogy nekem tök szar érzés lenne, ha azt is warezoltam volna. Az SX-et leszedtem, beleestem, aztán megvettem a 4-est, amiben kicsit csalódtam, ezért majd jó lenne beszerezni egy 3 SL DVD-t. -
#52 Itt történt egy kis félreértés...Nem a program megvásárlóját akartam azzal degradálni hogy megveszi a programot. Ezt mindenkinek a saját anyagi lehetősége határozza meg. Én magát a Studio4-es programot akartam ezzel jellemezni,azt hogy milyen gyenge eresztés is valójában, a már mindenkinek - akár magyar nyelven is -rendelkezésére álló SX3 mellett.
Szerintem maradjunk meg a programok mellett és kerüljük a személyeskedést. Azt hogy "mert magyarok vagyunk"- gondolom csak viccből írtad kedves kollégám!- Szerintem , sokkal többet lop el a nyugati tőkés társadalom hazánktól, mint amennyi kárt, mi, ezekkel a megtört programokkal okozunk nekik. -
Impi #51 Üdvözletem :)
Utoljára pár sort.
Ahogy elnézem nem is volt sértő a primitív kifejezés :D
Könyvtárból nem kell lopni, onnan kölcsönözni kell. Pont azért, hogy ne kerüljön pénzbe.
Akkor is az a véleményem, senkinek nem okozunk kárt, ha megtanuljuk használni a programokat. A széleslátókör és a tudás előny!
A pénzsóvárok meg pukkadozzanak :D
-
Ferrer #50 Először is primitív apád fasza.
"Aki meg saját szórakoztatására használja, tegye és töltse nyugodtan.
Mert nem "lop", hanem tanul és ezt a primitívek szörnyen írígylik!"
Aha. Gondolom te ha beiratkozol akármilyen tanfolyamra, a szükséges tankönyveket is lelopod a könyvtárból. -
Impi #49 Üdvözletem :)
Bírom az ilyen rendkívül primitív embereket.
#45, #47#, 48#
A világon nincs egy olyan ember, akinek csak jogtiszta dolgai lennének.
Tegyétek a kezeteket a szívetekre és hazudjatok.
Ti kezdetektől fogva, minden programot, hangmintát, vagy akár egy RAR kicsomagolót megvettetek. Kötve hiszem!
Stef666-al értek egyet azzal a kiegészítéssel. Ha valaki nap mint nap dolgozik vele és jövedelme lesz belőle, úgy is megfogja a minimális dolgokat venni.
Aki meg saját szórakoztatására használja, tegye és töltse nyugodtan.
Mert nem "lop", hanem tanul és ezt a primitívek szörnyen írígylik! -
Ferrer #48 Azt miért nem? Ja, végülis magyarok vagyunk, lopni kő' -
atesszan #47 -
#46 Akinek esze van, ilyesmiért nem ad pénzt..... -
Ferrer #45 Nekem eredeti Cubase Studióm van USB kulccsal együtt, hehe. -
Nomad Factory Effect csomag-Letöltés -
#43 Ez a törés még koránt sem tökéletes, annyi mindössze hogy bizonyos feltételek mellett, lehet használni a progit, azonban tartósan, nagyobb projektek megírásához nem ajánlom. Mint ahogy a telepítési útmutatóban benne is van, nem lehet vele pl. olyan VST hangszereket futtatni amelyek dongle védelemmel vannak ellátva, de a hangkártyaérzékenysége is sokkal erőteljesebb mint a jól bevált Cubase SX3-nak.A progi működik , ez tény, azonban hogy a gyakorlatban mennyire használható az már hagy maga után kérdőjeleket...Aki komolyabb dolgokat készít, annak még mindíg a CSX3 v3.1.1.944-et, vagy méginkább a Nuendo v3.2.0.1128-at ajánlom. -
atesszan #42 Stef666! Neked probléma mentesen müködik a Studio4? Nálam minden ok nélkül kilépked. Pl. multkor megirtam egy nagyon rövid projektet, éppen effekteztem volna, amikor a Wndows közölte, hogy a proram leáll hiba miatt. -
#41 Egy működő Cubse Studio4 letöltése: -
#40 Cubase SX3 -magyarító setup letöltése: -
#39 Nekem lehet, hogy nemsokára (pár héten belül) eladósorba kerül az EMU-0404 PCI hangkártyám (ilyen). Ha eladom, akkor óccsón adom (20eFt körül/alatt) :)
Tökéletesen működik, csak azért válok meg tőle, mert vettünk a zenekarommal egy Alesis IO|26-ot, így az EMU-ra valószínűleg nem lesz már szükségem. Amúgy nagyon szép hangja van, állítólag a kategóriájában az egyik legjobb hangkártya. Van sok beépített effektje is a külön DSP procijában (szal nem terheli a számítógép prociját), amiket akár VST insertekként is lehet használni.
Ha valakit esetleg érdekel, keressen meg privátban. -
#38 köszi -
atesszan #37 Dugd a fejed a homokba.-belső hangkártya-most irtam le mik a hátrányai.Vakitás a fantomtáp?Kit érdekel a Lexicon hangkártyád, és hogy jön ez ide?"Érdekes" ember lehetsz. -
#36 Szvsz ilyen árfekvésben jobb, ha belső hangkártyát veszel. Egyszerűen csak azért, mert kompatbilisabb. Ez a "minden egyben" dolog csak vevő vakítása. Én egy E-MU 1212m-et használok (48k), van hozzá egy ALTO keverőm (21k) és kitűnően működik minden. Ízlések és pofonok, a hozzászólásom akkor is tapasztalatra alapozom: volt egy külső Lexicon Lambda hangkártyám, csak úgy dobálózott a bugokkal... Nem tudom, hogy viselkedne egy emu0404 nálam, de nem is vagyok rá kiváncsi... -
atesszan #35 Persze, pl. E-Mu 0404 USB.50000 FT. a Hitspace oldalán megnézheted.Ennyi pénzért nincs jobb kártya!Van ebből belső kártya is,az olcsóbb egy tizessel.Az Usb-s változat azért jobb, mert ugye laptop-hoz is jó, és van benne fantomtáp, mikrofon előerősitő.
Egyébként az M-audio termékek is jók! -
#34 ÉS tudnál ajánlani valmi olyat amin minden tökéletes? -
atesszan #33 Kell, különben recseg-ropog a felvétel, nincs real time effekt, stb...
-
#32 Sziasztok!
Cubase-hez kell extra jó hangkártya? -
#31 Hello.
Nagyon nagy kérdés.
Eddig gond nélkül használtam a Cubes sx 2,3 formáit majd a Nuendot de amikor leszedtem (torrertről) az SX 4-et az feltett magának egy license kezelőt ami eddif is volt ilyen usb-s, és mindne rendbe volt, de most beőrült az egész és az egyik steinberg cuccom sem indul el. És akárhányszor leszedem őket, vagy a license controlt és újra teszem mindig ez az eredmény!!segitség please!!! -
atesszan #30 sziasztok!Most ismerkedek az SX 3-al.Vettem egy E-mu 0404 usb hangkarit hozzá!Leirná valaki,hogyan tudnék feljátszani gitáron ugy dolgokat,hogy az effekteket real time-ben halljam!Miket kell beállitani.Ha lehet akkor szájbarágósan.Előre is köszi.Üdv -
cubasesx3 #29 Szia!
Örömmel értesítünk, hogy március 21.-töl április 1.-ig HÚSVÉTI akciót tartunk! Ez annyit jelent, hogy ez időszak alatt a CUBASE SX3 Tutoriál OKTATÓ DVD-hez mindössze 9990 HUF-ért hozzájuthatsz 15 000 HUF helyett. Ráadásként most ajándékba adjuk hozzá a kiegészítő PC-ROM lemezt amin cubase project fájlokat és temérdek hangmintákat tartalmaz!
Akció időszak: március 21.-től április 1.-ig
http://videa.hu/main.php?page=play&v=BGw67t31oGH0iuG6
Amennyiben szeretnéd megrendelni az Akciós csomagot, KIZÁRÓLAG a [email protected] email címre várjuk a megrendelésed pontos névvel és postázási címmel.
-
Impi #28 Üdv :)
Már megjelent tört verzióban a Steinberg Cubase Studio 4 !!! -
Dj Siegfried #27 Na végre! Nem is olyan bonyolult ez a Cubase sx 3. Olyan könnyen lehet automatizálni, ha rájön az ember hogy csak na!:) -
cubasesx3 #26 cubase sx 3.1.1.944 magyar nyelvü bemutato (oktató, tutorial) DVD rendelhető a [email protected] mail címen.... -
#25 Az a baj,h akárhonnan töltöm,mindig ugyanaz a tracker.:/ El fog tartani 1 darabig míg leszedem.
Addig 1 kérdés:Ugye eddig FL studio 7et használtam,ám sok helyen olvastam,h az kezdőknek jó és h a Cubase már elég profinak mondható.Miben tud többet 1 Cubase 1 FL-nél?Milyen +Featureök vannak benne,ami lényegesen többet segít? -
#24 Thx!uhh 3 giga.Majd meglesem. -
Impi #23 Vagy itt próbáld meg, mert több a seed:
ED SX3 Video Tutorials -
Impi #22 Üdvözletem :)
Ha a torrentezés nem áll távol tőled, ezt tudom ajánlaniCubase SX.v3.1.1.944-H2O with.ED SX3 Video Tutorials -
#21 Látom ez az 1 Cubase topik van.Na szóval.Az lenne a baj,h most kezdek imserkedni a 3-as verzióval,de az FL után borzalom.Annyira elrejettek mindent hogy az nem igaz.Hol kell hangot betölteni?Vst-k VSTik hol vannak?Vmi beginners' tutorial nincs?