A Földön maradt antianyagkutató eszköz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Én elõször azt hittem, hogy olyan veszélyes, hogy nem lehetne a földön használni, ezért kell kivinni a világûrbe, de most kiderült, hogy mégsem az, ezért maradhat a földön, aminek örülnünk kell.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Mekkora trógerek ezek a jenkik.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Intel nem fog perelni? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sebaj, majd ha beérik a Prometheus Projekt. 😄
Mi a siklók utáni következõ lépés?
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
lehet, hogy egy olyan felfedezést tenne ez az eszköz, ami alapjaiban írná át a jelenlegi világegyetemrõl alkotott képünket, erre NINCSEN RÁ HELY, hogy feljuttassák a világûrbe...
hát ha ez nem vicc, akkor én nem tudom, hogy mi az <#gonosz3>#gonosz3>
Már azon kívül hogy nagy dolgonak tûnik..
A többiek fizették a többit, tehát gondolom az USA-nak már nem is fontos akkor. Lol azért ez kicsit kevés a 1.5 milliárdhoz. Legalább egy kis helyet szoríthatnának.
2010-ig még sok idõ van, és addig még sok projekt csõdbe mehet/értelmetlenné válhat, ami(k)nek a helyére odakerülhet ez. A szállodákba is 105%-ig fogadják a foglalásokat, hátha nem jön meg a korábban bejelentkezett vendég.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Baromi ronda ez az új dizájn!
azért ez elég komolytalan hozzáállás nem?😉
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Igy ranezve, ennek a cuccnak inkabb egy nagy hely kellene... 😊 Egyebkent nem akarunk nekik gyujtest rendezni? Ez a project szerintem sokkal hasznosabb, mint egy rakas mas, amire gyujtest szoktak rendezni...
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce