F.C.KEIZER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Divizio88
http://photos1.hi5.com/0006/117/907/YMtKyE117907-02.jpg

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Mecs elott mar komolyabbak vagyunk<#gonosz3>
http://photos1.hi5.com/0006/117/907/YMtKyE117907-02.jpg

HIP-HOP ARAD

Divizio88

edzes elott mindig megy a duma<#smile>

HIP-HOP ARAD

Divizio88
En alakitottam ezt a topikot erol a csapatrol es most elhagyom ezt a csapatott.hat ez szar

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Nagyon jo szemel latod a vailagot.szeretem a realis embereket

HIP-HOP ARAD

4kos
Hát igen ez a magyar foci vagyis a román nemhogy azé adnának pénzt h jó a csapat és feljut hanem még pénzt kérnek tõlük h feljuthassanak.Persze angliában elképzelhetetlen pénzt kap aki képes feljutni itt meg inkább elvesztik a meccseket csak ne jussanak fel...

Divizio88
mar ne is haragudj

HIP-HOP ARAD

Divizio88
en is szeretlek!!!!!!!!!
<#vigyor3><#vigyor4><#nyes>

HIP-HOP ARAD

Divizio88
Mivel hogy nem sokat koltenek rank mert nincs semmi adakozo sszponzor.Ezert a megyei bajnoksagban indultunk es buszken mondom hogy 1-helyen allunk.89-90 szuletesu gyerekekkel es fiatalabbakal jatszunk.

HIP-HOP ARAD

kulabácsi
-fav :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

4kos
mesélsz az eredményeikrõl?

gabber_saviola
szépen kioffoltátok magatokat bünti nélkül, mostmár akkor ON

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

toysoldier
" szertaros:valami csaba bacsi " <#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

nyamiag
szerencsére nem :)

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

SHADOWEYES7
voltál a honlapján??:))

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nyamiag
Témaindító: Divizio88

már magában ez jó :)

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

kulabácsi
jah, kezdjünk el fanolni:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
énis bírom a búrád:D

B0B0
Jaja gabber! Puha vagy!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
mostmár csak azért is +fav :)

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
nem harap a baba
hunbasser
éa még gabber lágyszívû is volt ezzel az egyetlen egy ponttal

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
ez copy-ból ment, nem?:)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Divizio88
a kurva anyadat.ezt a geci topikot most nyitotam 10perce mit kell hamar belepofazal.<#mf1><#ejnye1><#levele><#violent><#boxer>

HIP-HOP ARAD

Divizio88
koszi szepen a segitseget

HIP-HOP ARAD

kulabácsi
hát ez sztem nagyon értelmes topik lesz, lehet nyitok énis gyorsan a hüvösvölgyi sport klub ifi csapatának egy topikot, kb annyian fognak oda is írni mint ide...szvsz én soha nem értettem az értelmetlen topikok nyitását, ilyenkor mit éreztek amúgy?

Divizio88
Erdemes tudni rola hogy:Romaniai ifi csapat Nagykaroly
szine:zold-feher
edzo:Schaerli Jozsef
szertaros:valami csaba bacsi

HIP-HOP ARAD

gabber_saviola
Nos, itt az sg-n minden topik nyitásakor a topiknyitó elmesél minden olyan infót, ami mások számára fontos lehet a csapattal kaplcsolatban. Mert ez itt így szokás. (csapat történelme csak úgy nagyvonalakban, játékosok, legendák...stb)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Divizio88
<#worship>A BAJNOK CSAPAT
<#taps>

HIP-HOP ARAD