F.C.KEIZER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://photos1.hi5.com/0006/117/907/YMtKyE117907-02.jpg
HIP-HOP ARAD
HIP-HOP ARAD
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor4>#vigyor4><#nyes>#nyes>
HIP-HOP ARAD
HIP-HOP ARAD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
már magában ez jó :)
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
HIP-HOP ARAD
szine:zold-feher
edzo:Schaerli Jozsef
szertaros:valami csaba bacsi
HIP-HOP ARAD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.