29
KEIZER
-
#29 http://photos1.hi5.com/0006/117/907/YMtKyE117907-02.jpg -
#28 Mecs elott mar komolyabbak vagyunk
http://photos1.hi5.com/0006/117/907/YMtKyE117907-02.jpg -
edzes elott mindig megy a duma -
#26 En alakitottam ezt a topikot erol a csapatrol es most elhagyom ezt a csapatott.hat ez szar
-
#25 Nagyon jo szemel latod a vailagot.szeretem a realis embereket -
#24 Hát igen ez a magyar foci vagyis a román nemhogy azé adnának pénzt h jó a csapat és feljut hanem még pénzt kérnek tőlük h feljuthassanak.Persze angliában elképzelhetetlen pénzt kap aki képes feljutni itt meg inkább elvesztik a meccseket csak ne jussanak fel... -
#23 mar ne is haragudj -
#22 en is szeretlek!!!!!!!!!
-
#21 Mivel hogy nem sokat koltenek rank mert nincs semmi adakozo sszponzor.Ezert a megyei bajnoksagban indultunk es buszken mondom hogy 1-helyen allunk.89-90 szuletesu gyerekekkel es fiatalabbakal jatszunk. -
#20 -fav :D -
#19 mesélsz az eredményeikről? -
#18 szépen kioffoltátok magatokat bünti nélkül, mostmár akkor ON -
#17 " szertaros:valami csaba bacsi " -
#16 szerencsére nem :) -
#15 voltál a honlapján??:)) -
#14 Témaindító: Divizio88
már magában ez jó :) -
#13 jah, kezdjünk el fanolni:D -
#12 énis bírom a búrád:D -
#11 Jaja gabber! Puha vagy! -
#10 mostmár csak azért is +fav :) -
#9 nem harap a baba -
#8 éa még gabber lágyszívű is volt ezzel az egyetlen egy ponttal -
#7 ez copy-ból ment, nem?:) -
#6 a kurva anyadat.ezt a geci topikot most nyitotam 10perce mit kell hamar belepofazal. -
#5 koszi szepen a segitseget
-
#4 hát ez sztem nagyon értelmes topik lesz, lehet nyitok énis gyorsan a hüvösvölgyi sport klub ifi csapatának egy topikot, kb annyian fognak oda is írni mint ide...szvsz én soha nem értettem az értelmetlen topikok nyitását, ilyenkor mit éreztek amúgy? -
#3 Erdemes tudni rola hogy:Romaniai ifi csapat Nagykaroly
szine:zold-feher
edzo:Schaerli Jozsef
szertaros:valami csaba bacsi -
#2 Nos, itt az sg-n minden topik nyitásakor a topiknyitó elmesél minden olyan infót, ami mások számára fontos lehet a csapattal kaplcsolatban. Mert ez itt így szokás. (csapat történelme csak úgy nagyvonalakban, játékosok, legendák...stb) -
#1 A BAJNOK CSAPAT