15
-
#15 Csao
A film végén amikor a készítőket sorolják egy lány énekel!Tudja valaki annak a számnak a címét? -
Malbeth #14 Terabithia nevét valójában a Narnia Krónikáinak szerzője C.S. Lewis találta ki,és
Narnia világában egy kis sziget neve Terabithia!
Sziasztok! -
#13 Szerintem nagyon-nagyon jó a film! Éld bele magad! -
#12 Úgy értem, semmi köze a filmhez (és a címéhez) a 10^12-ennek. Egy jól hangzó szó mindössze (legalábbis keletkezésekor)... -
#11 Nem hiszem el, hogy ezen vitatkoztok. Főleg, hogy folyamatosan a Földről beszéltek prefixum helyett...
Már vagy 1csilliószor "elhangzott" a fórumban, hogy a Terra = FÖLD.
Amit it kerestek, az a "Tera". Capishi? Megvan a különbség?
Na, akkor ugye a címnek semmi köze a 10^12-enhez... -
benczurzs #10 Kedves Irka !
A terra az 10 a 12-en.
tehát 1024x1024 bit az pont egy megabit, mert az 10 a 6-on.
1024Mbitx1024Mbit, az egy terrabit. -
HUmanEmber41st #9 Ez a mondat eszembe juttatta annak a srácnak az esetét, aki Az indul a bakterházban Regős Bendegúz szerepét játszotta. Ugyanis polgári nevén jelentkezett a Színművészeti Főiskolára, de elutasították, mondván tehetségtelen. Mikor valki rájött, h ő játszotta a Bendegúzt, utólag "természetesen" felvették, akkor már ő mondta, h köszi, de így már nem kell a felvétel... -
Wittgen #8 Pedig nem rossz film. A kiscsajból jó színésznő lesz, aki ygerekként ilyen jól játszik az felnőttként is így fog. -
#7 A filmben kb annyi a fantasy, amit a plakáton látni, és kb ugyanolyan sokáig is figyelhetjük :P
A film egy gyenge családi mozi sok lelkizéssel, és értelmetlen amerikai sziruppal.
A beígért "szuperfantasy" elég csúnya csúsztatás. Én az első tíz percén elaludtam. -
Kindred Blades #6 A jedi mit csinál a borítón?
.
.
.
.
.
aki komolyan veszi, az így járt. -
Alfa Of NS #5 Jó film. Bár kicsit sajátos. A trailer tényleg totál megtévesztő, a fantasy rész mellékes. -
#4 Azt hittem ez a cím alapján ez a Terabithia földje valami mátrix-féle digitális-virtuális valami :) Hát ezt benéztem -
HUmanEmber41st #3 Katherine Anderson írta 20 évvel ezelőtt. Akkor még nem volt divatban-közismert a 10 hatványainak elnevezése :D -
ray cokes #2 A film, illetve a készítők legnagyobb tévedése Josh Hutcherson (Jesse Aaron szerepében), ugyanis kiválóan hozza a "Én is faarcú színész vagyok" mentalitást.
Bezzeg AnnaSophia Robb karakteréből csak úgy sugárzik az élet.
A befejezés "sokkoló" (konkrétan szétcsöppen), de az előtte lévő csavar (ami, ha kicsit másképp is, de megtörtént a való életben) mellbevágja az embert, így alsó tagozatos gyerekekkel ne nézzük meg a filmet. Harmincon túl is azt mondja megtekintés után az ember: Hármas alá, de még napok múlván is a keserédes pillanatokon jár az esze. -
irkab1rka #1 Bocsánat, én vagyok a hülye, de a terrabit meg 1024x1024 bit :)
Nem kéne a rendereléshez használt memórai méretéről elnevezni egy filmet