294
-
#14 az a baj hogy lassan csóróbbak vagyunk de ez off és hagyjuk
kár hogy nem fér bele hungaroring versenynaptárba:( -
tujon #13 Én is ott voltam tavaj vittem is a nagy Ferraris zászlóm szerintem hatalmas verseny volt, és a hang!!! -
endiboy #12 szuper sorozat :P -
zoolee #11 De gy.kom, mért az a csóró púr ország????
Kapjon már észbe az FIA....
ATOMOT NEKIK....XD -
Jelian #10 Tavaly Bukarest helyett rendezhettük meg, mert ott voltak némi problémák! Idén is csak tartalékok lehetünk, mert a versenynaptárba nem szerepel a ring. -
#9 Nem, sajnos nem...a románoknál lesz -
zoolee #8 Imádom ezt a sorozatot, eurosporton rendszeresen nézem....Már ha van...
De a 24 órás versenyek tördelésének én sem örülok...
Régen még viperes voltam 2003 ban, de már akkor is hanyatlottak a viperek..Na mind1....
Most már Moisleres, és Saleen os vagyok...
És ti???
Én utállom a privátos lambót, kalap izléstelenség....
Télleg, e évben is kinn lesz a hungaroringen??? -
#7 Ez volt tavaly a Hungaroringen!
Ráadásul ingyen volt az egész, mert Budapest csak egy mentőötlet volt.
Akkor kint volt szinte az összes HGTRM tag, énis kint voltam (bár én nem vok tag).
Csináltam kb másfél óra videót meg agy rakás képet is.
Amúgy valóban jó ötlet topikot nyitni neki, mert szvsz legalább olyan jó mint a WTCC.
(Több kép a galériában) -
#6 megkaptam -
Jelian #5 elküldve! -
#4 létszi küld el priviben:) -
Jelian #3 Sajnos egyik TV csatorna se adja, de lehet különböző helyekről tölteni, gondolom tudod mire gondolok, szánkékosan nem írom ide! Ha érdekel PÜ-ben megadom az elérhetőségeket! Valamint az Offical Site is szépen megújult, onnan is lehet informálódni:
www.fiagt.com -
#2 hol lehet nézni a futamokat?általában csak 24h LeMans-t szokta adni eurosport meg a hungaroringet is adták de sajna 24h-t csak szünetekkel:( -
Jelian #1 Nem láttam (sajnos) hasonló jellegű topicot, így létrehoztam ezt! Szeretnék beletanulni ebbe a szériába, mert a Túraautó az igazi szenvedélyem, de ezt is szeretném figyelemmel kísérni! Sajnos hazánkban nem nagyon elérhető a dolog, de vannak módok a futamok megtekintésére, tehát ez nem akadály!Várok mindenkit, aki szereti ezt a remek sorozatot!