35
-
#35 Nem semmi!! 15 percet röhögtem magamon..:D -
#34 Loollllllll.....:DDDD
Tényleg..:DDDDDD
Behalok...:) -
Papesz #33 Szerintem két év alatt csak rájött magától is. -
#32 Mi a baj?
Valamit elírtam?
-
Akey #31 -
#30 Kocka08 az ID címem.. -
#29 Szia..
A mobilnet nem megy rajta ez biztos!
Nekem Telefonos netem van és azon hibátlanul gyorsan működik.
-
#28 Hello! Vki meg tudná nekem mondani hogy ps3-mon megy-e a mobil net? És ha nem akkor hogy leehtne megoldani hogy legyen rajta net? -
#27 Csá. -
AdriaNbOy #26 csáó -
#25 pl. Timeshift! Tök jó, most szálltam le róla egy perce! Jőhetne már a Frag FX-em! -
konoha #24 milyen demokban van multyplayer mód? -
#23 PS3ID : Barnabas95HUN
Csakúgy, mint az XBOX Live-on. -
Attila 007 #22 ott van lent az idm:)Vegyük fel tényleg egymást, SIEG -
koviprog #21 szió! DarkSideHU PS3-ID vegyetek fel klánba köszönöm! és minnél több user írja ide az ID-jét találjuk meg egymást
-
koviprog #20 üdv! új tag leszek holnap kérnék segítséget, valami nagy gurutól hogyan miként érdemes profin regisztrálni az online részét a ps3-nak?
köszönettel -
#19 Végre megjelent!!!
http://konnektor.org/?p=149 -
#18 nagyon el vagy telve attól a csoda konzoltól. -
#17 Így van de a legjobbat kihagytad (Super Mario Galaxy xD) -
#16 Ez így van. Én is imádom a Wii-met. Viszont ez abból indult ki, hogy felesleges ez a topic. Szerintem nem, mint ahogy a Wii friend listájához sem lenne az, mert az eredeti konzollal foglalkozó topicban teljesen eltűnnek az ilyen hozzászólások. -
#15 Hali! Az enyém tompet500, aki akar vegyen fel. -
Zenty #14 Idén?
Resident evil,no more heroes,disaster,project hammer,metroid ,és a rengeteg port ami jobb hangulatu a sima nyomogatásnál :) -
#13 Mint pl.? Egyáltalán valami normális játék megjelenik idén wii-re, mert a sports és a play már kezd kifutni a japán top 10-ből. -
#12 Ja aztán majd jönnek sorra az online wii címek. -
Zenty #11 oh pár hét és meglesz az első online game wii-n
M foci :D -
Code92 #10 bárcsak ideírhatnám h. code92 de sajna nincs ps3-am :( majd talán ha olcsóbb lesz én is beállnék abba a resistance klánba:D:D:D -
#9 Nem baj. AZ X360-nek is van online gamer tag listája, ennek is lesz. Ha nem tetszik, nem kell idejönni.
Egyébként Wii-re miért nincs ilyen topik? Ja, bocs, ott még egyelőre nem nagyon van onlány game... -
#8 Minek kell ennyi ps3 témát nyitni? A Wiinek majdnem kétszer akkora tábora van, mégsincs ennyi téma nyitva. -
#7 pár éven belül énis írok majd:D -
Jimanszky #6 billentyűzettel meg egérrel nyomja valaki a Resistance-t? -
#5 Megvan a Resistance-ben a magyar klán, a neve: HUNter.XXX
Aki akar, játszani, jelezze itt a felhasználónevét és felveszem a listára. -
#4 Ja, az online ID-m: OlegG -
#3 :D -
Jimanszky #2 jó ötlet volt,kolléga:) -
#1 Az X360 gamertag lista topik mintájára nyitottam ezt a topicot, itt lehet jelezni az online account neveket, játékokat egyeztetni, klánokat létrehozni, élvezkedni, stb.